Search This Blog

Tuesday, March 17, 2015

Και μετά τι κάνουμε;


Την παραίτησή του σκεφτόταν να υποβάλει ο ηΓΕΤΗΣ των Ελλήνων της επαρχίας,  ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μια άλλη, κατώτερη μεν, αλλά με ουσία δε, θέση στο παροικιακό γίγνεσθαι.
Την παραίτηση όμως την μετέφερε για λίγο παραπίσω ώστε να μπορέσει να "εκπροσωπήσει" ...επάξια τον ελληνισμό στις γιορταστικές εκδηλώσεις του για την 25η
Μαρτίου. Δεν μπορούσε, όπως αντιλαμβάνεσθε, να φύγει έχοντας μπροστά του μια τόσο μεγάλη γιορτή. Και μπορεί μεν να μην εκπροσωπεί ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά η αποχώρησή του θα του στερούσε την ευκαιρία να παρουσιαστεί για τελευταία φορά με τους επίσημους φορείς τόσο στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Δημαρχείο του Τορόντο, όσο και στην εξέδρα των επισήμων της παρέλασης. Θα ρωτήσετε  τώρα και με το δίκιο σας, τι φταίει η σημαία και οι πραγματικά επίσημοι της παρέλασης; Τι να τους κάνω; Ας πρόσεχαν.! Στο κάτω κάτω τόσα χρόνια τον τρώνε στη μάπα, ας πει κάποιος τους, στους διοργανωτές να σταματήσουν να προσκαλούν όλους τους καραγκιόζηδες στις σοβαρές εκδηλώσεις τους, ή ας ρίξουν και καμιά "σφαλιάρα" στον Πάππα ο οποίος έχει και την ευθύνη για την προώθηση του Χαντζιαβάτη... Τι άλλο να πω.!
Το ...κακό είναι ότι την αποχώρησή του ΔΕΝ θα την γλυτώσουμε, αφού θα γίνει οπωσδήποτε μετά τις γιορτές. Πάλι καλά...

No comments:

Post a Comment