Search This Blog

Saturday, March 7, 2015

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Από τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, λάβαμε και ευχαρίστως δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση μαζί με τις ευχαριστίες του.

Αγαπητέ κύριε Γουγά, αγαπητοί μας,

Σας αποστέλλουμε συνημμένα ευχαριστήριο επιστολή και φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου χώρου του Συλλόγου μας Το χαμόγελο του παιδιού, που έγινε τον Ιούλιο του 2014 στην Βροχίτσα Ηλείας. Ένας χώρος που στεγάζει την ημερήσια φροντίδα παιδιών, κέντρο ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης καθώς και κέντρο προσωρινής φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο.

Οι πολλοί και καλοί φίλοι - εθελοντές ομογενείς μας στο Καναδά, ιδιαίτερα στην περιοχή του Τορόντο, πολλές φορές ο καθένας με τον τρόπο του είναι αρωγοί στην μεγάλη μας προσπάθεια να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλά και διάτορα προβλήματα.

Παρακαλούμε να δημοσιευτεί και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που είστε δίπλα στο «χαμόγελο του παιδιού»


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς, σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομογένειας του Τορόντο και της γύρω περιοχής, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους, τις δράσεις του οργανισμού μας. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερη σημασία με όλα αυτά που βιώνει η Ελλάδα μας.


Ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει, τους πολύ καλούς μας φίλους και εθελοντές Ανδρέα Παπαδάκο, Νικόλαο Τσερωτά και Κώστα Κουτρουμπή, που για άλλη μια φορά προσέφεραν τα μέγιστα, για την ανακατασκευή του νέου χώρου του Οργανισμού μας, αυτόν της Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών, που βρίσκεται στην Βροχίτσα Ηλείας και που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία.








No comments:

Post a Comment