Search This Blog

Friday, March 6, 2015

Εργαζόμενοι στις Σκουριές:

 Είμαστε οι πρώτοι απολυμένοι του Λαφαζάνη

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος προχώρησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία στις Σκουριές.
Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό το οποίο αναφέρει «είμαστε οι πρώτοι απολυμένοι του κ. Λαφαζάνη».



ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Μια ...σωστή πράξη έκανε ο κ. Λαφαζάνης με την παρέα του και βγήκαν στους δρόμους.! Αν είναι δυνατόν.!!
Διότι ως γνωστόν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ως κομουνιστές και δίκαιοι όπως είναι, σκέφτηκαν την ισότητα των Ελλήνων και είπαν: Αφού ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε δουλειά στους άνεργους ας απολύσουμε τους εργαζόμενους.! Και το έκαναν...

3 comments:

  1. Το γεγονός ότι δηλητηριασαν μια ολόκληρη περιοχή δεν σου λέει τίποτα, από τη στιγμή που δεν είναι το χωριό σου... Καλός ο γκεμπελισμος να αλλά υπάρχουν και όρια.

    ReplyDelete
  2. Μα κύριε, σωστά τα λέτε, αλλά αυτά τα "παλιόπαιδα" που χάνουν τις δουλειές τους διαμαρτύρονται, αντί να παραιτηθούν από μόνοιτς και να ...συστρατευθούν με τους άλλους άνεργους ώστε να κάνουν εύκολα παρέες για θανάση και μπιρίμπα στα "αδηλητηρίαστα" καφενεία του χωριού...

    ReplyDelete
  3. Δεν σ έχω δει να αγωνίας για τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που χάνουν τις δουλειές τους, γι αυτό και μου έκανε εντύπωση η ανάρτηση... Μόνον η πρεμουρα του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη κρατεί εδω. Δεν πειράζουν ας χάσουν τις δουλειές τους 100 άτομα, προκειμένου να σωθούν αλλά τόσα ηλικίας από 2 έως 15 ετών. Κάτι πρέπει να θυσιασουμε μπροστά στην υγεία και το δουλεμπόριο αυτών των κυρίων..

    ReplyDelete