Search This Blog

Wednesday, March 4, 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΩΝ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ





Αγαπητά Μέλη, Υποστηρικτές και Φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο,

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Μαρτίου, που έχει οριστεί ως Μήνας Ελληνικής Κληρονομιάς (Greek Heritage Month) βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και είναι γεμάτες με υπερηφάνεια για την Ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μας! Με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, 1821 που πλησιάζει, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε όλους στην ετήσια Χοροεσπερίδα κατά την οποία θα τιμήσουμε και θα γιορτάσουμε την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Ο χορός για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου, 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Paramount Conference & Event Centre" στις 6:30 μ.μ.

Ελάτε να περάσουμε μαζί μια βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση. Το χορευτικό συγκρότημα της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο θα μας προσφέρει μια εντυπωσιακή παράσταση!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι $125 για τους ενήλικες, $85 για τους μαθητές (ηλικίες 13-18) και $60 για παιδιά (ηλικίας 12 και κάτω). Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει διάφορα ορεκτικά, γεύμα 4 πιάτων, επιδόρπιο, αλλά και σταθμούς με Ελληνικό καφέ, λουκουμάδες, κρέπες και πίτσα. Επιπλέον στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΑΡ.

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου θα συνεχιστεί την επόμενη μέρα, Κυριακή 29 Μαρτίου, 2015 στις 1:00 μ.μ., με την ετήσια καθιερωμένη Παρέλαση στην οδό Danforth,από την οδό Jones μέχρι την οδό Broadview.

Ανυπομονούμε να σας δούμε φέτος όλους στην Χοροεσπερίδα και στην Παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 


25ης Μαρτίου 1821.




No comments:

Post a Comment