Search This Blog

Friday, November 21, 2014

Περί ενός ... "αγαλματιδίου"


Φυσικά και ΔΕΝ είναι νορμάλ η επί εβδομάδες ενασχόληση, του "επί 45 συναπτά έτη δημοσιογράφου" με το θέμα του ..."αγαλματιδίου" του Μέγα Αλέξανδρου επί της πλατείας του στη Ντάνφορθ.
Και ΔΕΝ μπορεί να είναι νορμάλ καθ' ότι ο ίδιος ΔΕΝ κατέχει το αντικείμενο, ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με τον πολιτισμό μας, ΔΕΝ γνωρίζει στοιχειωδώς  την  ελληνική γλώσσα και ΔΕΝ είναι θέμα ...πιασιάρικο ώστε να του αποφέρει οικονομικά οφέλη...
 Ή μήπως είναι;
Διότι αυτοί που γνωρίζουν κάποια, πολλά θα έλεγα, πράγματα για το λεγόμενο "Μακεδονικό" ζήτημα, έχουν μια κάποια ..."καλπάζουσα" φαντασία και πάει το μυαλό τους στο κακό ή μάλλον στο χειρότερο να πούμε. Έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν "σενάρια" για υποκινούμενη, από βόρειους γείτονες, δημοσιογραφία.! Λένε μάλιστα ότι η εξαγορά της ...γραφίδας του τους κόστισε λίγο παραπάνω, για τις ανάγκες της έκδοσης και ότι αν ο σκοπός τους ευοδωθεί, θα ..."πέσουν" πολύ περισσότερα.!
Βέβαια εμείς δεν πιστεύουμε τις διαδόσεις αυτές, αφού δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά, μεταξύ μας, κρατάμε ένα  μικρό καλαθάκι για παν ενδεχόμενο, αφού ΔΕΝ είναι και ο πιο αξιόπιστος "παράγοντας" του είδους του στην πιάτσα... Σύμφωνοι;
Σύμφωνοι και με πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπούμε...

1 comment:

  1. Με το συμπάθιο κ. Αντίποδας, αλλά νομίζω πως έκανες την πιο σωστή θα έλεγα προσέγγυση στο θέμα που αναφέρεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι το ζήτημα είναι εξαγοράσιμο και κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλιά τους μέσα από αυτό. Ελπίζω να έχω μερικές πληροφορίες για το θέμα και να σου τις μεταφέρω με πρώτη ευκαιρία. Ψάξτο και συ λίγο ακόμα!

    ReplyDelete