Search This Blog

Thursday, November 20, 2014

Από πίτα που ΔΕΝ τρως...

Γράφει ο ...παγκόσμιος:


"Τελείωσε κι αυτό, δηλαδή εκλογές, καινούργια διοίκηση για το Β.Ι.Α. της Ντάνφορθ. Έλλειψη κι εφέτος άλλου υποψηφίου (αλήθεια, γιατί;) ο κος Βοϊδονικόλας εξελέγη και πάλι πρόεδρος για
να συνεχίσει το έργο του (;) στην περιοχή της Ντάνφορθ. Φυσικά και δεν υπονοούμε τίποτα αλλά θα προτιμούσαμε να υπήρχαν 2-3 υποψήφιοι (αλλά δεν υπήρχαν) έστω για τυπικούς λόγους και να βλέπαμε και καμιά 150-200 επιχειρηματίες κλπ σε μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση."

Τι σε νοιάζει βρε ...παλικάρι εσένα, αν ήταν ένας ή 21 οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΒΙΑ; Δεν γούσταρε κανένας άλλος επιχειρηματίας να γίνει πρόεδρος και δεν διεκδίκησε τη θέση. Είναι τόσο απλό.! Τώρα αν εσείς θα προτιμούσατε 2-3 ακόμα υποψηφίους για την ..πλάκα σας (διότι τυπικοί λόγοι δεν υπάρχουν) τι να κάνουμε; Και οι αναγνώστες σου έχουν απαίτηση να μάθετε να γράφετε σωστά ελληνικούλια μπας και βοηθηθούν οι ίδιοι, όταν σας ...διαβάζουν, αλλά εσείς πού... Δεν μάθατε ας πούμε ότι δεν λέμε "¨Ελλειψη" άλλου υποψηφίου αλλά "Ελλείψει" ναι "Ελλείψει" άλλου υποψηφίου κ. λπ. κ. λπ.

No comments:

Post a Comment