Search This Blog

Sunday, June 15, 2014

ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ
Η "Μαφία της Εθνικής" και η κονόμα

Πλύση εγκεφάλου, φτηνή προπαγάνδα, ζάπλουτοι μηντιάρχες με χρεοκοπημένα ΜΜΕ σε μια χρεοκοπημένη χώρα.


Το Πειρατικό του Κατσουράνη και η μεγάλη κονόμα ενός στρατού από λαμόγια που θησαυρίζουν πουλώντας ντοπαρισμένα όνειρα στους χαχόλους.

Κι αν στην "ιστορική" μετάδοση του Χειλάκη το 2004, υπήρχε ο ανθρώπινος αυθορμητισμός-τα λαμόγια του αθλητικού ρεπιρτάζ που τον "μιμήθηκαν" στην συνέχεια πουλώντας προστασία στην Iερή αγελάδα της Εθνικής, κοίταζαν μόνο την τσέπη τους.

Το τελευταίο διάστημα η χρεοκοπημένη Ψωροκώσταινα, με τους εξαθλιωμένους πολίτες που υποκύπτουν ακόμη και στις ουρές των συσσιτίων μιας εγκληματικής οργάνωσης που την αναγόρευσε σε κόμμα ο Αρειος Πάγος, υπέστησαν μια πλύση εγκεφάλου για την Εθνική ομάδα που "συνεχίζει να μας εμπνέει"!

Κάτι λαμόγια μηντιάρχες βρήκαν την ευκαιρία να τα κονομήσουν για μια ακόμη φορά από τις διαφημίσεις των χορηγών της Εθνικής (θα μιλήσουμε αναλυτικά σε προσεχή ρεπορτάζ),-ενώ ο στρατός των αθλητικών συντακτών που τα κονομάνε πουλώντας "προστασία" στην παράγκα του Κατσούρ-(ο οποίος πλακώνεται στα αποδυτήρια με όποιον αντιστέκεται στους κανόνες του)-έδωσε ρέστα σε επικά αφιερώματα για την ομαδάρα.

Μιλάμε για μια πρωτοφανή σε μέγεθος επικοινωνιακή προπαγάνδα μιας ομάδας-Παράγκας- αντίστοιχης με εκείνες που φιγουράρουν σε κάθε δραστηριότητα της οικονομικής, αθλητικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Το αθλητικό παρακράτος με τα παπαγαλάκια του (αθλητικούς συντάκτες και όχι μόνο), έδωσε ρέστα ενώ η κυβέρνηση πόνταρε σε μια πρόκριση της Εθνικής Παράγκας, που θα της έδινε ανάσες να σκατζάρει το καλοκαίρι ώστε να αναζητήσει με άνεση τους βουλευτές, στους οποίους θα είχαν προορισμό, οι βαλίτσες με τα τούβλα της εξαγοράς, για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα ευτελισμένη Βουλή.

Και να που ήλθε η οριτζινάλε Κολομβία να φιλοδωρίσει με 3 τεμάχια την Κολομβία των Βαλκανίων και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αίφνης η Εθνική που "μας εμπνέει" στη κονόμα πήρε την θέση που της αξίζει: Εγινε ρεζίλι των Κολομβιάνων Εσκομπάρ αφήνοντας τους δικούς μας με το Πειρατικό στο χέρι. Μόνο που την κονόμα όλων αυτών των λαμόγιων την πληρώνεις εσύ μέσα από τα θαλασσοδάνεια που δίνουν οι τράπεζες και οι χρεοκοπημένοι χορηγοί τα χρυσά κουτάλια των οποίων τα πληρώνει ο συνταξιούχος και τα λεηλατημένα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Αυτή η μεγάλη κομπίνα είναι υπόθεση όλων μας γι΄ αυτό μην μένεις παθητικός θεατής της Παράγκας. Κάθε Παράγκας.

Φυσικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και τώρα η Μαφία που στηρίζει την Εθνική Παράγκα περιμένει νίκη επί της Ιαπωνίας ώστε να αναπληρωθούν οι ελπίδες της και να μην χαθεί η μεγάλη κονόμα σε περίπτωση πρόκρισης. Τα καλύτερα έρχονται..

No comments:

Post a Comment