Search This Blog

Sunday, June 15, 2014

Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ...

Την κ. Αθανασοπούλου προσέλαβε η Κυπριακή Κοινότητα ως καλλιτεχνική διευθύντρια...


Πληροφορίες μας λένε ότι τελικά επήλθε συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Κοινότητας Τορόντο, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Οντάριο και της κ. Νάνσυς Αθανασοπούλου-Μυλωνά, ώστε η τελευταία να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων των δυο παραπάνω οργανισμών έναντι αμοιβής τον μέσω όρο που ελάμβανε από την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, τα τελευταία 23 χρόνια. Οι παραπάνω ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, λένε ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και η πρόεδρος των δυο ελληνοκυπριακών οργανισμών δεν μπορούσαν να ησυχάσουν βλέποντας την ελληνική κουλτούρα μας, γενικά, χωρίς αρμόδιο μπροστάρη. Έτσι, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να πείσουν τον κ. Αρτεμάκη και το προεδρείο της ΕΚΤ, κατά την μεγάλη μάζωξη των μαθητών, γονέων και κηδεμόνων στο Πολυμενάκειο, σκέφτηκαν την ιδέα της δικής τους ανάμειξης και πρόσληψης της κ. Νάνσυς ως διευθύντριας του καλλιτεχνικού Τμήματος των οργανισμών τους, συμφωνία που ...έκλεισε χθές το βράδυ αργά, βάσει των πληροφοριών μας.
Κάποιοι γνωρίζοντες, από την πλευρά των κυπριακών οργανισμών, λένε ότι η απόφαση της συνεργασίας αυτής είχε αποφασιστεί πριν τη συγκέντρωση στο Πολυμενάκειο, γιαυτό και τα επιχειρήματα των δυο ελληνοκυπρίων ηγετών δεν τονίστηκαν με τη δέουσα σοβαρότητα...
Τώρα και μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών μας, πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν απερίσπαστα να συνεργαστούν με τον γίγαντα-παραγωγό της παροικιακής κουλτούρας, σκηνοθετώντας και παρουσιάζοντας όπως πρέπει τόσο το γάμο όσο και τον ΒΑΒΙς-Μουσε, χωρίς τη γκρίνια των ...ακόλτουρων Αντώνη, Νίκωνα και λοιπών κοινοτικών.

No comments:

Post a Comment