Search This Blog

Tuesday, May 20, 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "MAKEDNOS"

Σχόλια.. δίχως τίτλο..

Σήμερα ασχοληθήκαμε αρκετές ώρες διαβάζοντας τα σχόλια που γίνονται στο φατσοβιβλίο (facebook) της κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου. 96 στον αριθμό αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές.

Είχαμε γράψει χθες, μαζί με κάποιους προβληματισμούς και ερωτήσεις προς την κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου, πως θα περιμένουμε να ακούσουμε όλα τα στοιχεία, γιατί γνωρίζουμε πως υπάρχει ενημερωτική συνάντηση αύριο Τετάρτη στο Πολυμενάκειο με τους γονείς, τα παιδιά και γενικά όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει επίσημες πληροφορίες (from the horse's mouth) από το προεδρείο.

Διαβάζοντας τα σχόλια των "μαθητών" της κ. Αθανασοπούλου όμως στο φατσοβιβλίο της, πραγματικά διακρίναμε την αγάπη που έχουν προς το πρόσωπο της. Κυρίως όμως διακρίναμε ένα τεράστιο μίσος γιά την Ελληνική Kοινότητα Τορόντο. Ακαταλόγιστοι χαρακτηρισμοί, όχι μόνο προς τα μέλη του παρόντος διοικητικού συμβουλίου αλλά και όλων των προηγούμενων. Μία συμπεριφορά του στυλ, πως όλα στην Ελληνική Κοινότητα Τορόντο ξεκινούν και τελειώνουν στο θέατρο "ΝΕΦΕΛΗ".

Σαν να μην έγινε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ στη Κοινότητα. Σαν να μην έγινε τίποτα άλλο σ' αυτή τη ρημάδα τη Κοινότητα στα τελευταά 106 χρόνια. ΤΙΠΟΤΑ! Αρχή και τέλος, κατά την άποψη των "μαθητών", η "ΝΕΦΕΛΗ".

Πραγματικά κ. Αθανασοπούλου θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανη γιά την αγάπη και τυφλή προσήλωση που δείχνουν οι μαθητές σας στο πρόσωπο σας. Δεν νομίζουμε όμως πως θα έπρεπε να αισθάνεστε και πολύ υπερήφανη γιά το τρόπο που τους μάθατε να "αγαπάνε" την Κοινότητα.

Την Κοινότητα που ουσιαστικά σας ανέδειξε. Την Κοινότητα που τα διοικητικά της συμβούλια, σας έδωσαν "Γή και Ύδωρ". Την Κοινότητα που τα διοικητικά της συμβούλια ανέχτηκαν την "τρέλα" σας επί 23 χρόνια, ερχόμενα σε ρίξη και διαφωνία με τους συλλόγους, που, εν μέρει, στηρίζαν οικονομικά το πρόγραμμα της ΝΕΦΕΛΗΣ χωρίς να τους δίνεται ένας χώρος γιά να κάνουν μία συνάντηση, γιατί μπλοκάρατε όλες τις αίθουσες. Την Κοινότητα που γιά χάρι σας "σπατάλησε" δύο γενιές παραδοσιακών συγκροτημάτων (βλέπε ΠΑΡΑΔΟΣΗ και X-LEVEDIA) γιά να μην έχετε "εμπόδια" στα πόδια σας. Την Κοινότητα που γιά 23 χρόνια ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ κάθε οικονομική σας απαίτηση.

Από τη στάση των "μαθητών" της κ. Αθανασοπούλου εγείρεται ένα τεράστιο ερώτημα. Τι είδους παιδεία διδάσκονταν αυτά τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την υποκριτική; 

Αυτά γιά τώρα.. εις αύριον τα νεώτερα!

No comments:

Post a Comment