Search This Blog

Tuesday, May 20, 2014

ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Αναγνώστης μας έστειλε ένα καινούριο σχόλιο το οποίο αναφέρεται στους καραγκιόζηδες και σε κάποιους ΒΑΒΙ- δες. Επειδή κρατάει τα χρηστά ήθη της δημοσιογραφίας, σας το μεταφέρουμε...

Οι ...καραγκιόζηδες  και ο περήφανος 
ΒΑΒΙ-ς τους.!
Πήραν μια φωτογραφία ενός ελληνόπουλου, από την παρέλαση της Ντάνφορθ, του φόρεσαν τσαρούχια και καπέλο με το κεφάλι ενός ζώου και το 'βγαλαν στην πιάτσα για να κονομήσουν.!!!
ΔΕΝ σεβάστηκαν, καν, τη στολή με την οποία ντύνουμε τα παιδιά μας για να τα κάνουμε να νοιώθουν υπερήφανα για την ελληνική καταγωγή τους.!
Πήραν μια φωτογραφία ενός ελληνόπουλου, από την παρέλαση της Ντάνφορθ, του φόρεσαν τσαρούχια και καπέλο με το κεφάλι ενός ζώου, τούδωσαν κι' ένα μπεγλέρι στόνα χέρι, τις σημαίες στο άλλο, για να δείχνει τον πατριωτισμό του (μιας και το moose φημίζεται για τον πατριωτισμό του...) και τόβγαλαν στην πιάτσα για να κονομήσουν !!!
ΔΕΝ σεβάστηκαν, καν, τη στολή με την οποία ντύνουμε τα παιδιά μας για να τα κάνουμε να νοιώθουν υπερήφανα για την ελληνική καταγωγή τους.!
Δεν γνωρίζουμε αν είναι ιδέα της σκηνοθέτριας του νέου Κοπρορεσίου ή είναι κατάλοιπα του παραγωγού με τις αδυναμίες του στα κερατάκια και τις κιτς παραγωγές του. Όπως όμως κι' αν έχει το πράμα, θα πρέπει σίγουρα να είναι μια πολύ Θλιβερή υπόθεση... Εκτός και αν θέλουν να αντικαταστήσουν τον αρχικό καραγκιόζη με το μικρό BABI και να δείξει το ταλέντο της στο καινούριο αφεντικό της ! Μπράβο σε όλους.......
ένας αναγνώστης σου.

4 comments:

  1. Αλλοίμονο και τρίς αλλι αν το εικαστικό είναι ιδέα της Κας Αθανασοπούλου. Ούτε να το φανταστώ δε θέλω. Για τους υπόλοιπους τίποτε δεν με εκπλήσει μόνο που εκτός του ότι ξεφτίλησαν την Εθνική μας φορεσιά άλλαξαν και το νόημα της εκστρατείας με τα καθόλα συμπαθή μούς. Η ιδέα ήταν να προβληθούν τα μούς με καλλιτεχνικά μέσα και αρτιστική φαντασία και όχι να μεταμορφώσουμε τους ανθρώπους σε μούς. Αλλά μάλλον τη συγκεκριμένη .....καλλιτεχνική ομάδα τη συνεπήρε ο οίστρος στο να Μετα (παρα)μορφώσουν την κατ αυτούς αμόρφωτη παροικία μας.

    ReplyDelete
  2. Δεν καταλάβατε καλά κύριοι.....Αυτό το ζωάκι που το έντυσαν ελληνάκι είναι η .....μασκότ του φεστιβαλ οφ φεστιβαλς το οποίο θα ....ταξιδέψει μετά το Τορόντο, σε πολλές πόλεις του κόσμου όπου υπάρχει ελληνισμός - για να νοιώσουν όλοι υπερήφανοι - με τελική κατάληξη την Αυστραλία, γύρω στα Χριστούγεννα που θα είναι και Καλοκαίρι.... Από κει θα επιστρέψει η σκηνοθέτρια μόνη της, διότι του παραγωγού θα του αρέσει τόσο πολύ η Αδελαϊδα ώστε οι κάτοικοι θα τον παρακαλέσουν να παραμείνει εκεί για την έκδοση νέου εντύπου προς ενημέρωσή τους.

    ReplyDelete
  3. Μην είστε τόσο σίγουρη κυρία ΑλουεΒέρα μας, ή πως αλλιώς σας λένε-και δεν ξέρω και τι πάει να πει- διότι όταν ο άνθρωπος πέσει στην πρώτη γκάφα, τα χάνει και δεν έχει σταματημό.... Μέχρι και επικίνδυνος μπορεί να γίνει.....Ακόμα και τα παιδιά της "Νεφέλης", λένε ότι, χρησιμοποιεί για να την αβαντάρουν στην ενασχόλησή της με το φεστιβάλ, κόντρα στο πανηγύρι της Κοινότητας!!! Μα είναι δυνατόν τέτοιος ξεπεσμός;;; Να με συγχωρείτε κιόλας..... ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

    ReplyDelete
  4. Για το "αυγό του φιδιού" βέβαια θα μιλήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον... Τώρα ας ασχοληθούμε με αδύναμες και ανυπαρκτους... Και φυσικά το "αυγό του φιδιού" δεν είναι κρυμμένο στο...τρενάκι του φεστιβάλ. Καλά ξεμπερδέματα και καλή δύναμη.

    ReplyDelete