Search This Blog

Monday, May 19, 2014

Η πρώτη ...απώλεια.!

Η πρώτη "παράπλευρη" απώλεια για την Ελληνική Κοινότητα, ήρθε τελικά χθες με την επίσημη ανακοίνωση ότι  η κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου εγκαταλείπει το πολιτιστικό τμήμα του οργανισμού για να δοθεί απερίσπαστη στη διοργάνωση της σκηνοθεσίας του φεστιβάλ των φεστιβάλ το οποίο οργανώνουν ομογενείς επιχειρηματίες, κόντρα στο πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας, στις αρχές Ιουλίου.
Η ανακοίνωση Τύπου της Ελληνικής Κοινότητας η οποία ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με την κ. Αθανασοπούλου, όπως δημοσιεύτηκε στο μπλογκ "Makednos" έχει ως εξής:


For immediate Release

Friday May 16, 2014

Personnel Announcement: 

It is with mixed emotions that we announce long time coordinator of our Theatre Nefeli troupe, Mrs.

Nancy Athan-Mylonas is no longer employed by the Greek Community of Toronto. We thank Mrs. Athan-Mylonas for her years of service; please join us in wishing her success in her future endeavours.

We are hopeful and optimistic that Mrs. Athan-Mylonas will remain a GCT supporter in a volunteer capacity.

For 105 years, The Greek Community of Toronto has shared our rich heritage, including the beauty of our Hellenic culture and language in Canadian society. We are pleased to announce that as part of Theatre Nefeli’s evolution our wonderfully talented students will be introduced to a new and revitalized program in September 2014. One that will see Nefeli re-launched as a national brand!

The Greek Community of Toronto remains fully committed to strengthening all of our programs in order to address the changing needs of our community and to increase member participation. We will be meeting with students and parents in person to discuss the evolution of our cultural program in greater detail.

For more information about the Greek Community of Toronto, visitwww.greekcommunity.org

5 comments:

  1. εεεπππ!! τι έγινε άρχισε η κατρακύλα? ο αρχιπαραγωγός κατάφερε το πρώτο πλήγμα στην Ελληνική Κοινότητα? -αν το θεωρήσουμε πλήγμα - ι αλλα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ως καλός καπετάνιος κατεβάζει από το πλοίο τους επιβάτες του πρώτα και μετά θα βουτήξει και αυτός, και από ότι φαίνεται το έχει μελετήσει το θέμα γιατί διαλέγει βάσει κιλών για να μπορέσει να πέσει στα μαλακά όταν θα κάνει το σάλτο μορτάλε.Πάντως κρίμα για τη Νάνσυ να την φάει ο Θανάσης λέτε να την παρέσυρε το αθάνατο λαικό άσμα Πού 'σαι Θανάση πού 'σαι Θανάση θάθελα να σ αντάμωνα η γρουσουζιά να σπάσει?

    ReplyDelete
  2. Μια συνάντηση με τους γονείς θα ήταν γόνιμη μετά από αυτή την εξέλιξη. Μεταξύ άλλων θα αποθεωθεί και ο πρόεδρος για την απόφαση.

    ReplyDelete
  3. Η "Νεφέλη" αγαπητέ κύριε δεν ανήκει στους γονείς αλλά στα μέλη της Κοινότητας, στο σύνολό τους. Οι γονείς των μελών της σημερινής "Νεφέλης" ΔΕΝ μπορούν να δεσμεύσουν τους γονείς των παιδιών της αυριανής, έτσι δεν είναι; Άν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση να την κάνω...

    ReplyDelete
  4. ''Αύριο'' δεν ξέρουμε τι θα γίνεται στον τόπο, σωστά? Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για την τύχη του ελληνισμού στο Τορόντο. Και με τέτοιες πρακτικές η δικιά μου πρόβλεψη είναι ότι αύριο το 80% (και λίγο λέω) των γονέων θα ομιλούν την αγγλική και τα παιδιά τους δεν θα ξέρουν να γράψουν τη λέξη ''καλημέρα''. Κρίνοντας δε κι από τις ανακοινώσεις της λατρεμένης μας κοινότητας οι οποίες πληροφορούν τους Έλληνες...εις την αγγλική είμαστε αγαπητέ κύριε στο...σωστό δρόμο. Έτσι τα βλέπω. Οπότε ας φροντίζαμε να λύναμε το ζήτημα για να συνεχίσει αυτή η γενιά αντί να τη θυσιάζαμε (χωρίς ''δεύτερη ευκαιρία'' ή ''κουβέντα'') στο βωμό του Θανάση και των αντιπαλοτήτων σας.

    ReplyDelete
  5. Επίσης αγαπητέ από τη στιγμή που βρέθηκε έστω κι ένα παιδί που ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της είδησης, θαρρώ ότι πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ευαισθησία κατά τη διάρκεια της γραπτης διατύπωσης της. Για κάποια παιδιά (για τα περισσότερα δηλαδή) αυτή η γυναίκα σήμαινε "κάτι". Και την έχασαν. Άρα υπήρξαν κι άλλες "παράπλευρες απώλειες". Φιλικά και με την ειλικρινή ομολογία μου ότι δεν γνωρίζω την κυρία. Γνωρίζω όμως κάποια παιδιά που έχασαν τον ύπνο τους κι αυτό μου αρκεί.

    ReplyDelete