Search This Blog

Thursday, February 13, 2014

ΞΕΝΗ ΑΝΑ-ΔΗΜΟΣςΙΕΥΣΗ

Όχι, δεν είναι ραδιόφωνο αυτό

POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

Ξεπατώθηκαν (για να μην πω "ξεκωλώθηκαν" και με ξαναπούνε "αθυρόστομο" πάλι μερικοί), κάποια Part Time εργαζόμενα του εδώ ραδιο σταθμού, να διαφημίζουν τον χορό της απάτης.

Και να το ένα τραγούδι της Αγγελικής μετά το άλλο.. Και να σου τα σποτάκια ενός νέου χαχανούλη που εμφανίστηκε στο σταθμό τελευταία ουρανόσταλτος, και που μόνος του τα λέει και μόνος του γελάει, και ωχ αμάν τι θα χάναμε αν δεν τον ακούγαμε, και να λέει και να επαναλαμβάνει με το σιγοντάρισμα ενός ακόμη μεγάλου εκφωνηταρά δίπλα του: "ναι, θα πάμε, θα γίνει πάταγος.. όλοι στην Άντζελα.., και ναι είναι του Βαλεντίνου.."

Αλήθεια, πόσα σας πλήρωσαν για να μας ζαλίσετε τα ..βαλεντίνια; Γιατί, αν το κάνετε τζάμπα, εκτός από χαχανούληδες, είστε και κοροϊδούληδες. Δε μπορεί τόση διαφήμιση χωρίς φράγκο.. ;
Εδώ τζάμπα δεν το δίνει η μαμά στον μπαμπά.. Πλάκα μας κάνετε;

Και εσύ βρε κοπελάρα μου, που έκανες μαζί του τη διαφήμιση, σε θαύμασα. Τι χάρη, τι φινέτσα, τι
φωνή.. φτου μη σε ματιάξω.. Μές την τρελή χαρά βρε.. Μπράβο, και εις ανώτερα παιδί μου. Την επόμενη να σε δούμε να μοιράζεις και εφημερίδες.. και τι στον κόσμο.

Αμ ο άλλος; Ο "δέρνω" ; Ναι μωρέ, τον συμμαθητή του Καραϊσκάκη λέμε, που σε κάθε διαφήμιση που ο ίδιος μαγνητογαυγίζει, όλες τις αποκαλεί "γυναίκα μου"; Μπλιάχχχ.. αηδιάσαμε..!!
Και την είχε και στη σκέψη του πρίν ακόμα "παντρευτούνε".. Πώωωωωω... Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος.. Αυτά ακούμε όταν η φαντασία κάποιων οργιάζει, παρέα με κάτι ληγμένα αντισχιζοφρενικά χάπια.

Μονάχα, να, δεν ξέρω πώς να σας το πω.. κωλύομαι, αλλά η φωνή του μωρέ.. δεν έχει κάτι το παράξενο; Πολύ τσιριχτή ρε παιδί μου, πολύ ...γυναικεία.. Θυμίζει -απλά, για να καταλάβετε- ήχο από καζανάκι τουαλέτας, σε τόνο Πανταζή.
Φωνάρα. Πώς λέμε Παβαρότι; ....Ε, καμία σχέση!

Την ημέρα του Βαλεντίνου μας την παραδιαφημίσατε, μας φλομώσατε και μας τα ζαλίσατε.
Την ακούσαμε τόσες φορές, που δεν την ξεχνάω πλέον ο μαλάκας,
που να περάσουν και εβδομήντα χρόνια,
κι ας μην θυμάμαι ποτέ την επέτειο του γάμου μου.

Την επόμενη ημέρα όμως, που είναι
η "παγκόσμια ημέρα για τα παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο",
δεν σας άκουσα ρε καλόπαιδα να την αναφέρατε έστω και μία φορά..

ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ!

Τον χορό με τις απάτες-λαχνούς, η τον ψευτο βαλεντίνο,
δεν παραλείψατε να διαφημίζετε στιγμή, μέρες πρίν.. Αυτό πλέον δεν θεωρείται ραδιόφωνο, μα "καταντιόφωνο". Μάλλον οι ιθύνοντες, πιότερο ενδιαφέρονται για την κονόμα, παρά την ποιότητα των εκπομπών.
Ως πότε θα είναι μονοπώλιο άραγε; Μάλλον όχι για πολλά χρόνια ακόμη!
TGB

No comments:

Post a Comment