Search This Blog

Tuesday, February 11, 2014

ΑΝΑΔΗΜΙΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΜΑΚΕΔΝΟΣ"


Η συνεργασία... 
Προσέξτε Πατριώτες!

Από περιέργεια παρακολουθήσαμε το "Πανόραμα" του Θανάση από το Odyssey TV καθώς πληροφορηθήκαμε πως ξανάρχισε τις εκπομπές του. Τώρα πως, γιατί και ποιός πλήρωσε τον γαμπρό... είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και δεν ασχολούμαστε με αυτό. Πρόβλημα αυτού που πλήρωσε..

Σε πρόσφατη ανάρτηση μας με τιτλο "Προσέξτε Πατριώτες"θέσαμε κάποιους προβληματισμούς και ερωτήσεις αναφορικά με τον "φιλανθρωπικό" χορό, έτσι πλέον διαφημίζεται, και τη συμμετοχή του "Χαμόγελου Ζωής", προσπαθώντας να καταλάβουμε και να μάθουμε ποιούς εκπροσωπεί και τι σκοπό έχει αυτό το "χαμόγελο".

Ακούγοντας την συνέντευξη των δύο αντιπροσώπων στην εκπομπή του Θανάση, τα ερωτήματα μας είναι πλέον πιο ισχυρά γιατί απλούστατα στο μόνο που επικεντρώθηκαν οι αντιπρόσωποι του "Χαμόγελου της Ζωής" ήταν στο να ζητούν από την παροικία να βοηθήσει το λαχείο που θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα. Καμία άλλη ενημέρωση. Ούτε από που προέκυψε ο "οργανισμός" αυτός, ούτε πως και που διατίθενται τα χρήματα..

Εντύπωση μας έκανε η παρουσία και συμμετοχή της κ. Μάρθας Χέντυ και αναρωτηθήκαμε πως ένας εκλεγμένος σύμβουλος της Κοινότητας συμμετέχει σε ένα "γκρίζο" οργανισμό και σε μία προσπάθεια που έχει προξενήσει "γκρίζες" εντυπώσεις στη παροικία. Ο άλλος κύριος που ήταν παρών, άγνωστος παροικιακά, φαινόταν πιο πολύ φοβισμένος παρά διαθέσιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις.. Η όλη "συνέντευξη" μας θύμισε την λαϊκή παροιμία "όπου γάμος και χαρά.. η κουτσή Μαρία πρώτη.."

Φυσικά τα blogs της παροικίας είναι τα μόνα που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, καθώς τα παροικιακά Μέσα Ενημέρωσης, ενώ γνωρίζουν, ενώ οι εκδότες τους το συζητούν στα πηγαδάκια.., ασχολούνται μ' αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Κάλυψη εκδηλώσεων με φωτογραφικό ρεπορτάζ..

Εμείς επιμένουμε.. Κάτι δεν μας μυρίζει καλά... Προσέξτε Πατριώτες!

Posted by IΔΑΣ

No comments:

Post a Comment