Search This Blog

Tuesday, August 6, 2013


Είσαι πολύ σίγουρος;

POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS
Είχε γράψει κάποτε ένας τζαζεμένος που δηλώνει πολλούς τίτλους, όπως "παραγωγός", "εκδότης", "εστιάτορας", "ειδήμων επί παντός επιστητού", "παρουσιαστής", "διαφημιστής", "ρήτωρ", "σωτήρας των πτωχών", "προστάτης των αδυνάτων και αδικημένων", και λοιπές βλακείες, πως δεν παραδέχεται εμάς τους Blogger, και πως τα Blog's τα διαβάζουν "τρεις κι ο κούκος".

Αν παρατηρήσει ο καθ' ένας το κοντέρ δεξιά, θα δει αριθμούς πραγματικούς, και όχι αερολογίες, η πλασματικά νούμερα.

Δείχνουν οι αριθμοί λοιπόν, και τον συνολικό αριθμό επισκεψιμότητας, μα και τον ακριβή αριθμό των μεμονωμένων επισκεπτών, με την ίδια IP.

Το ξεκίνημά μας έγινε στις 18 Μαρτίου 2013. Μέχρι και σήμερα, είναι στον αέρα λιγότερο από 6 μήνες, και ήδη οι επισκέψεις (clicks) είναι κοντά 20.000, ενώ οι πραγματικοί επισκέπτες ανέρχονται κοντά στους 14.000.

Αν όλα αυτά είναι "τρεις και ο κούκος", τότε σίγουρα θα ήθελε διακαώς να διάβαζαν, έστω οι μισοί απ' όσους μας διαβάζουν, και την εφημερίδα του.

Και οι επισκέπτες πληθαίνουν, αργά και σταθερά. Ακούμε στα διάφορα στέκια να μιλάνε για μας, και χαιρόμαστε στ' αλήθεια, που καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε μια πολύ μεγάλη μερίδα συνδημοτών μας, στο να αρχίσουν να ασχολούνται με τα δρώμενα γύρω τους, να αποκτούν γνώμη και να μαθαίνουν από πρώτο χέρι με ποιους έχουν να κάνουν.

Και πάντα εννοείται με επιχειρήματα και αποδείξεις, χωρίς τις αερολογίες και τις μπούρδες κάποιων "έγκριτων" δήθεν εργολάβων της παραπληροφόρησης και της ρεμούλας.

Είπατε τίποτε κύριε μεγαλοεκδότα;
Κακώς! Διότι, η σιωπή συχνά είναι χρυσός, και οι αριθμοί, σας διαψεύδουν παταγωδώς.

Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με απτές αποδείξεις και λεπτομέρειες, για την ανθυγιεινή σας διαταραγμένη υπόσταση, επειδή μας φλομώσατε στο παραμύθι και το ψέμα, δύο χρόνια τώρα. Οι δάσκαλοί σας, φαίνεται δεν σας τα έμαθαν καλά τα γράμματα.

Με τις υγείες σας!
TGB

No comments:

Post a Comment