Search This Blog

Sunday, August 4, 2013


Εντάξει, ρε Βαγγέλη, να σε δουλεύει ο Φελέκης, αλλά και το parapolitika, μωρέ;



Έγραψε πριν 3 μέρες το matrix24 (του Φελέκη):
 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα γίνει «πρωθυπουργός»! Έστω και για μία... μέρα. Ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα «πρωθυπουργεύσει» στις 8 Αυγούστου, λόγω του ταξιδιού του Αντώνη Σαμαρά, στις ΗΠΑ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα. Τελικά όλα στη ζωή είναι θέμα ...timing.

Έγραψε χθες το parapolitika:
 Όσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα λείπει στην Αμερική και θα πραγματοποιεί συνάντηση με τον πλανητάρχη, στην Ελλάδα πρωθυπουργό θα έχουμε το Βαγγέλη Βενιζέλο. Ο Σαμαράς δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει δύο μεγάλα όνειρα του Βενιζέλου κι έτσι αρκέστηκε σε ένα. Το πρώτο ήταν να γίνει πρωθυπουργός της χώρας και το δεύτερο...
αφορά τον διακαή πόθο του να συναντήσει τον πλανητάρχη κάτι που παλεύει από τότε που ήταν πρωθυπουργός της χώρας ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τουλάχιστον για τρεις ημέρες θα νοιώσει ... πρωθυπουργός, αφού ως αντιπρόεδρος θα αντικαταστήσει τον Σαμαρά όσο θα λείπει.

Epikairo: Είναι τέτοια η πολιτική βουλιμία του Βενιζέλου για εξουσία που πλέον έχει γίνει περίγελως στην πιάτσα των μέσων ενημέρωσης. Και για να τα λέμε νέτα σκέτα, δικαιούται τον εμπαιγμό καθώς έριξε τον Παπανδρέου, συνεργάστηκε με τον Σαμαρά, έδιωξε τον Κουβέλη και συνέπραξε με τον Σαμαρά πριν ακόμη συζητηθεί η βάση συνεργασίας. Κινούμενος με έναν υποτυπώδη μακιαβελισμό, πασπαλισμένο με αρκετή δόση φλυαρίας και αναποτελεσματικότητας, ο Βενιζέλος σατιρίζεται και από την εσωτερική αντιπολίτευση του Παπανδρεϊκού Φελέκη αλλά και από την συμπολίτευση του parapolitika που σε κάποιο επόμενο πρωτοσέλιδο θα έχει άγαλμα τον Σαμαρά δίπλα στον Δία.

Τελικά, δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι. Και στον αντίποδα, απαιτεί σύρσιμο να φτάσεις στην κορυφή. Και ο Βενιζέλος θα γρατζουνίσει πολλές ακόμη φορές την κοιλιά του.

No comments:

Post a Comment