Search This Blog

Wednesday, June 5, 2013


June 4th, 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο έχει καλέσει τα μέλη της σε 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 2:30 μ.μ. στο Πολυμενάκειο κέντρο.

Δυστυχώς αυτή η Γενική Συνέλευση θα είναι μία από τις πιό κρίσιμες συνελεύσεις της Κοινότητας στα 104 χρόνια ιστορίας της. Οι Διοικήσεις της ΕΚΤ τα τελευταία 3 χρόνια παλεύουν να διορθώσουν τα τραγικά σφάλματα των προηγούμενων 10 χρόνων που έφεραν την Κοινότητα στο χείλος το γκρεμού. Και το κάνουν αυτό με «νύχια και με δόντια» σε καθημερινή βάση.

Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο και το συμβούλιο της βρίσκονται στην δύσκολη θέση επιπλέον εκποίησης μέρους της περιουσίας της και μάλιστα ενός από τους Ιερούς Ναούς της. Κανείς δεν θέλει να πάρει μιά τετοια απόφαση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Εάν πραγματικά θέλουμε να προστατέψουμε τον Οργανισμό που γαλούχησε χιλιάδες Ελληνόπουλα στα σχολεία του, στα χορευτικά του και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και 104 χρόνια στην παροικία, η απόφαση αυτή είναι και θα πρέπει να είναι όλου του Ελληνισμού.

Καλούμε όλους αυτούς που μόχθησαν γιά το κτίσιμο της Κοινότητας, αυτούς που αγάπησαν και συνεχίζουν να την αγαπούν, να είναι παρόντες στην Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουνίου. Δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες αλλά να σώσουμε την Κοινότητα που εσείς δημιουργήσατε από το υστέρημα σας.


ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ «ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ». ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!


Εκ της Γενικής Γραμματείας
Της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο

No comments:

Post a Comment