Search This Blog

Sunday, June 2, 2013

«Γεννήθηκες για την …καταστροφή».!


Θυμάστε, όλοι θαρρώ, εκείνο τα περίφημο τραγουδάκι που λέει: «Γεννήθηκες για την καταστροφή»; Ε, καμιά σχέση με το θέμα μας και τον «Αντίποδα».!!! Ο οποίος γεννήθηκε μόνο για καλό.! Και εξηγούμαστε. Όταν έγραψε κάποτε για μια άδικη μετάθεση μιας προξενικής υπαλλήλου, η απάντηση ήρθε άμεσα και η διαταγή  παράτασης της παραμονής της στο Τορόντο, επίσης.  Η παράταση αυτή μπορεί να μη βοήθησε το ελληνικό δημόσιο ως προς την εξοικονόμηση χρημάτων- κάτι που είχε στόχο το δημοσίευμα-αλλά βοήθησε τουλάχιστον την ενδιαφερομένη.!
Ένα άλλο, όμως, πολύ πρόσφατο δημοσίευμά μας, βοήθησε περισσότερο… Ήταν η αιτία να τα βρουν δυο καλοί φίλοι, επί χρόνια συνεργάτες και παρ’ ολίγον κουμπάροι.!  Η επιτυχία μας αυτή ήταν το κάτι άλλο, αφού μπορούμε να έχουμε ξανά δωρεάν ειδήσεις για κάποια συμβαίνοντα στην παροικία μας με φωτογραφική κάλυψη συγχρόνως… Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι που μας διαβάζουν και μας …ακούνε.! Αν δεν είχε μεσολαβήσει το τσούγκρισμα της κουμπαριάς, δεν θα είχαμε εκείνη την αλήστου μνήμης δημοσίευση των φωτογραφιών του ανεκδιήγητου εκδότη και …φίλου όλων των …αρχών (εκτός μητροπολίτη, φυσικά…).!!!
Έτσι, λοιπόν, ουδεμία σχέση του «Αντίποδα» με το εν λόγω άσμα, τους συντελεστές του οποίου δεν θυμόμαστε. Πάντα τέτοια, παιδιά και οι ξεροκεφαλιές στην άκρη. Εντάξει;


No comments:

Post a Comment