Search This Blog

Thursday, June 20, 2013

Εθνικό ...κεφάλαιο.!

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στην Ήπειρο και χαλαρώνει - Ο κύριος Καραμανλής περνά τις ώρες του σε γραφικό χωριό μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα... Στην Ήπειρο βρίσκεται ήδη ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός που επισκέπτεται πλέον τουλάχιστον μια φορά το χρόνο το νομό Ιωαννίνων θα περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό Δολό. Το συγκεκριμένο χωριό αποτελεί αγαπημένο προορισμό του Κ. Καραμανλή αφού έχει βρεθεί αρκετές χρονιές και κυρίως τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, ο κύριος Καραμανλής βρέθηκε χθες (19-06-2013) στο Ζαγόρι κάι έκανε πεζοπορία στη χαράδρα του Βίκου δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το μαγευτικό τοπίο.

Epikairo: Η λογική τερματίζει και το εθνικό κεφάλαιο, που επέλεξε για τον εαυτό του, τον δρόμο της σιωπής συνεχίζει να κάνει, αυτό που ήξερε καλύτερα στη ζωή του. Το τίποτα που κυβέρνησε τη χώρα, στα χρόνια που τα σκυλιά ήταν δεμένα με λουκάνικα, επέλεξε τον ρόλο που του ταιριάζει, σε μια χώρα που η ιστορία διδάσκεται με μύθους και η μνήμη είναι εκτός από μικρή και επιλεκτική. Δολοπλοκίες, συνωμοσίες, απόπειρες δολοφονίας εκβιασμοί, πάνε χέρι χέρι με κοψίδια, λίγο κράσι, πολλή θάλασσα, καλοπέραση και weekend που ξεκινάνε Τρίτη, για να τελειώσουνε Δευτέρα. Και φυσικά αντί να λογοδοδοτήσει για την ελαφρότητα, που επέδειξε στη διακυβέρνηση της χώρας, ο καθιστός Βούδας, χτίζει το προφίλ του, απειλώντας μας με επάνοδο. Γιατί όχι, εδώ έγινε ηγέτης, που ξαφνιάζει ευχάριστα ο Αντώνης, ο Καραμανλής δε θα είναι η χρυσή εφεδρεία;

epikairo.gr

4 comments:

  1. Αν τιμωρουσαν τους πολιτικούς στην Ελλάδα θα ήταν όλοι μέσα ..ο μοναδικος που πέρασε κι αγάπησε την Πατρίδα και δακρύζει με τα Χάλια που τη. Έφεραν μερικα καθικακια ...μας το έλεγε ότι τι θα παθουμε αλλα ποιος ακουγε, Μεγάλε το λεφτα υπάρχουν παραπλανισε τον Ελληνικό λαό..ο οποίος αργει αλλα δεν λησμονεί..τώρα θέλουν εκλογες ,ο Βασιλιάς δεν τους έκανε καθώς κι ο Καραμανλής παντως λιγότερα θα τρωγανε, αχ Ελλάδα τι τραβας.

    ReplyDelete
  2. Αν τιμωρησουν τους Πολιτικους ολοι θα πανε μεσα....βρε κανενας καλος ουτε ενας ....Ο μοναδικος πρωθυπουργός που δακρισε για την Ελλάδα αυτός τα έλεγε αλλα ποιος τον άκουγε ....τα λεφτα υπάρχουν πλανεψαν τον Έλληνα ο οποίος αργεί αλλα δεν λησμονεί....ο Βασιλιάς δεν τους έκανε ο Καραμανλής δεν τους κάνει παντως λιγότερα θα. Έτρωγαν.....

    ReplyDelete
  3. Τόσο σοφές σκεψεις είχα πολλά χρόνια να διαβάσω. Συνεχίστε!

    ReplyDelete
  4. Απο τον Παπανδρεου ηταν καλυτερος οσο αχρηστος κι αν ηταν. Δεν ξερω γιατι εισαι τοσο κολημενος με τον Παπανδρεου, ισως λογω της αδερφης του η λογω της προσκολησης σου στο πασοκ, δικαιωμα σου, αλα τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη. Διαβαζουμε καιρο τωρα να υμνεις την οικογενεια Παπανδρεου την οικογενεια των μεγαλιτερψν πολιτικων αλητων (εκτος της κορης φυσικα), και δεν μιλαμε. Δεν θεωρουμε τον Καραμανλη κανεναν σπουδαιο πολιτικο, οπως και κανεναν αλο απο το 1974 και εδωθε. Δεν ειμαστε ομως και τοσο τυφλοι οπως εσυ που στηνεις εγκομια καθημερινα για το πασοκ και τους Παπανδρεου λες και σου πληρωνουν μισθο.

    ReplyDelete