Search This Blog

Sunday, June 16, 2013

Αισιόδοξο το μήνυμα της Γ. Σ. .!
Συγκεντρώθηκαν 120 .000 $ 
και πολλές υποσχέσεις…
Ένα αρκετά αισιόδοξο μήνυμα έστειλαν τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευσή τους στο «Πολυμενάκειο».!
Η μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των μελών που ξεπέρασαν τους 600, καθώς και η εγγραφή και ανανέωση μελών που ξεπέρασε τα 750 άτομα το τελευταίο μόλις δεκαπενθήμερο, έστειλαν ένα πεντακάθαρο μήνυμα ότι ο ελληνισμός του Τορόντο, όχι μόνον θέλει τη συνέχιση της Κοινότητας αλλά έδειξε και τη διάθεσή του να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή. Έτσι, ύστερα από μια τρίωρη συζήτηση, κατά την οποία εκφράστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία την έγκριση πώλησης των τριών σπιτιών που βρίσκονται δίπλα στο ναό της Παναγίας, ενώ συγχρόνως έβαλε το χέρι στην τσέπη, συγκεντρώνοντας -επί τόπου- το ποσό των 120 και πλέον χιλιάδων δολαρίων.!
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την εποικοδομητική παρουσία όλων των ιερέων των ναών της Κοινότητας, την πολύ καλή εμφάνιση του προέδρου Αντώνη Αρταμάκη, την άψογη παρουσίαση της οικονομικής ιστορίας του οργανισμού από τον ταμία, αντιπρόεδρο και πρώην πρόεδρο Νίκωνα Γεωργακόπουλο, τις κατατοπιστικές απαντήσεις τις οποίες έδινε ο νομικός σύμβουλος και εξαίρετος, από προσωπική πείρα, δικηγόρος κ. Μπουγάδης και φυσικά την αυστηρή, μεν, αλλά δίκαιη διαχείριση της όλης διαδικασίας από τον προεδρεύοντα κ. Γιάννη Κακαγιάννη…
Εκείνο που θα πρέπει επίσης να τονίσουμε είναι η παρουσία πολλών –πάρα πολλών- νέων, όχι μόνο στην ηλικία, ανθρώπων και μαζί την αισθητή απουσία πολλών …κοινοτικανθρώπων οι οποίοι προτίμησαν να παραστούν σε κοινωνικές υποχρεώσεις τους, όπως βαφτίσια, γάμους κ. λπ.

Εδώ σταματάμε την περιγραφή αφού είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ σας ενδιαφέρουν περισσότερα- όποιος ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω φροντίζει να παραβρίσκεται αυτοπροσώπως- και πάμε για φωτογραφίες που είναι το …ψωμοτύρι όλων μας,!!! 







































         

No comments:

Post a Comment