Search This Blog

Friday, March 8, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Λάβαμε ένα σχόλιο κάποιου –ανώνυμου- αναγνώστη ο οποίος θέλει κάτι να πει απ’ ότι αντιλαμβάνομαι.
Επειδή όμως, ως σχόλιο, δεν θα έχει την τύχη που (νομίζουμε ότι) του ανήκει, το μεταφέρουμε ως κανονική ανάρτηση, ώστε να το δουν περισσότεροι και να καταγράψουμε και τις όποιες αντιδράσεις κάποιων άλλων αναγνωστών…
Ιδού το σχόλιο:

Αγαπητέ Αντίποδα,
Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Κοινότητας βρίσκομαι στην πολύ δύσκολη θέση να μην ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να καταλαβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής μιά που ούτε ο ποιητής γνωρίζει τι θα ήθελε να πεί και το σημαντικότερο σε ποιούς θα ήθελε να το πει.
Ισως η νέα οπτική γωνία να είναι πολύ απότομη και η ορατότητα περιορισμένη συμβαίνουν αυτά, αλλά θα ήταν φρόνιμο όταν ξεκινάμε για καινούργια ταξίδια να μελετάμε το χάρτη για τη διαδρομή τώρα ειδικά που υπάρχει και το gps !!!

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και να δείξω λίγη κατανόηση είναι ότι πράγματι είναι βαρύ το φορτίο και χρειάζεται μηχανή μεγάλου κυβισμού για να ανέβει την ανηφόρα αλλά η εκχώρηση κεκτημένων δικαιωμάτων της Κοινότητας τα οποία μέχρι σήμερα αξιοπρεπώς εκτελούσε δεν είναι η αξιοπρεπέστερη λύση.
Και το κερασάκι στην τούρτα? Οι κοινοποιήσεις!!! Ειδικά αυτή στο Υπ. Εξωτερικών είμαι σίγουρος ότι τους έφτιαξε την ημέρα εκεί στην συννεφιασμένη Αθήνα. Ακόμη θα γελάνε!! Εντάξει παιδιά θα σας πούνε μπράβο μην ανησυχείτε, και θα πάρετε και τις ευλογίες της εκκλησίας.....και κύριε Αντίποδα, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα δεν είμαι εναντίον της συνεργασίας και της ενότητας αντιθέτως, απλά είμαι εναντίον του ...κάνω επικύψεις .... ελαφρά τη σκέψη ....(συγγνώμη λείπουν τα σημεία στίξης δεν χρησιμοποιούνται πλέον)
Αν φιλοξενήσεις τις απόψεις μου σου είμαι ευγνώμων αν όχι σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.


No comments:

Post a Comment