Search This Blog

Wednesday, March 6, 2013


Είμαστε ή όχι …Κωσταλέξι;

Διαβάζω:

«Διαπόμπευσαν πάλι την ομογένεια κουκουλοφόροι – χαφιέδες – φασίστες. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ
Προσπαθήσαμε να το ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ!! γιατί ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ πλέον για τη ξεφτίλα που διασύρουν την ομογένεια 2-3 αποδιοπομπαίοι τράγοι αυτή την όμορφη δημιουργική παροικία του Τορόντο. Όμως, όταν την περασμένη εβδομάδα μίλησα για ΚΟΣΤΑΛΕΞΙ ήρθε πάλι να επιβεβαιωθώ (όπως πάντα στο τέλος).»

Τελικά για να μη τρελαθούμε εντελώς και για να καταλάβουμε κι’ εμείς.: Είναι Κωσταλέξι η παροικία μας ή όχι; Διότι μας κατηγορήσατε, ως παροικία, ότι είμαστε Κωσταλέξι και δεν μιλάμε όσο πρέπει και όταν πρέπει… Τώρα που βρέθηκαν (;) …κάποιοι να «καρφώσουν» στις αρχές κάποιες συχνές, «ύποπτες» κατά τη γνώμη τους, επισκέψεις ελλήνων καλλιτεχνών, μας κατηγοράτε ως παροικία ότι είμαστε κουκουλοφόροι-χαφιέδες-φασίστες.! Προσπάθησαν, λένε να το αποσιωπήσουν.! Γιατί όμως; Το ίδιο δεν έκαναν και οι κάτοικοι στο Κωσταλέξι; Προσπάθησαν (κακώς) να αποσιωπήσουν το δράμα της Ελένης και το πέτυχαν για χρόνια. Εσείς γιατί προσπαθήσατε την αποσιώπηση; Και αφού, λοιπόν, εδώ δεν είναι κωσταλέξι και δεν μένει «τίποτα κρυφό …από τον Ήλιο», έρχεστε τώρα, με τα χρήματα κάποιου πλουσίου προφανώς επιχειρηματία, να επικηρύξετε αυτόν ή αυτούς τους «προδότες» οι οποίοι επηρεασμένοι από το δικό σας, περί Κωσταλέξι, άρθρο, έπραξαν το …αυτονόητο.!
 Οι αρχές έκαναν τη δουλειά τους, δεν βρήκαν κάτι το επιλήψιμο, παραδίδοντας την «Ελένη» καθαρή στην κοινωνία του Κωσταλέξι, συγνώμη της παροικίας ήθελα να πω.  
Τι στο καλό θέλετε επί τέλους; Κωσταλέξι μόνο για σας, αλλά όχι και για τους άλλους; Βλέπετε ότι είχα δίκιο για τις δυο μαμές;
Και τώρα η ερώτηση: Ποιοι είναι λοιπόν οι ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ και πού πάει το ΦΤΟΥ; 

No comments:

Post a Comment