Search This Blog

Tuesday, March 5, 2013


Αυστραλία: Αναζητούνται μετανάστες για
τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου.!
Ενδιαφερόμενοι και κάποιοι …ομογενείς;  

Το όνειρο για μια θέση στον ήλιο της... Αυστραλίας θα πραγματοποιήσουν έξι τυχεροί που θα καταφέρουν να προσληφθούν σε μία από τις «καλύτερες» θέσεις εργασίας. 
Η παράδοση που ξεκίνησε το 2009 όταν προκηρύχθηκε η θέση του φύλακα στο νησί Χάμιλτον στο Μεγάλο Κοραλογενή Υφαλο, συνεχίζεται.
 
Φέτος οι Αυστραλοί προσφέρουν τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες είναι δημοσιογράφος με πείρα για να ασχολείται με τους
V.I.P στο Σίδνεϊ, φροντιστής καγκουρό, φωτογράφος στη Μελβούρνη, φύλακας πάρκου στις παραλίες του Κουίνσλαντ, «taste master» ή αλλιώς «άρχοντας της γεύσης» και συναντήσεις με τους Αβορίγινες. 
Ο διαγωνισμός αφορά σε …νέους άνω των 50 ετών οι οποίοι πρέπει να είναι λάτρεις της περιπέτειας, να διαθέτουν άδεια προσωρινής εργασίας στην χώρα τους ενώ οι αποδοχές τους θα φθάνουν τις 78 χιλιάδες ευρώ ανά εξάμηνο.
 
Οι υποψήφιοι έχουν διορία υποβολής αίτησης μέχρι τις 15 Απριλίου και μπορούν να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα
www.bestjobs.com.
ΤΗΝ ανακοίνωση αυτή είδαν ως μεγάλη ευκαιρία κάποιοι ομογενείς, έξπερτ στα παραπάνω επαγγέλματα και λέγεται ότι θέλουν να την αρπάξουν υποβάλλοντας αίτηση ενδιαφέροντος καθ’ ότι απογοητευμένοι από τις εδώ σχέσεις τους, τις οποίες έκαναν, όπως ήταν αναμενόμενο, σκ@τ@, θέλουν να πάρουν τα μάτια τους και να την …κάνουν.!
Kali elpida, παιδιά 

No comments:

Post a Comment