Search This Blog

Thursday, January 24, 2013

Ο μπαρμπαγιώργος
συμβουλάτορας

Ο μεγάλος …συμβουλάτορας.!!!

ΔΕΝ τούφταναν οι γραπτές, μέσα από τα «Παραλειπόμενα», παραινέσεις του προς το Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας για το πώς θα διοικήσουν τον οργανισμό, ήθελε να τους τα πει και προφορικά, μιας και εκφράζεται …καλύτερα, ώστε να τον καταλαβαίνουν ακόμα και …κωφάλαλοι.! Έτσι, προχτές την Κυριακή περίμενε τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης για να συμβουλέψει τον πρόεδρο κ. Αρτεμάκη πώς να κάνει σωστή διοίκηση.!!
Ο Αντώνης αφού τον άκουσε με …προσοχή, τούριξε μια αυστηρή ματιά και τον ρώτησε: Δηλαδή, Θανάση, θέλεις να μου πεις πώς να διοικήσω την Κοινότητα, δηλ. πώς να κάνω σωστά τη δουλειά μου;;; Κόκκαλο ο δικός σας… Διότι ο Αρτεμάκης είναι κρητικός αλλά όχι κουζουλός…
Απ’ ότι καταλάβατε, ο κυρ-θανάσης πιστεύει ότι είναι ο ΔΟΛ στο Τορόντο.!
Από τις πολλές γραπτές συμβουλές του θα σας πούμε μόνο τούτη.: «Επίσης, πρέπει να υπάρχει πολυφωνία και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον τομέα που διοικεί,…».!!!
Τι θέλει να πει ο …συγγραφέας μας; Ότι αν …ξεμοναχιάσει κάποιον πρόεδρο ενός επί μέρους Τμήματος της Κοινότητας, να του πάρει και τα σώβρακα ή έστω να του κάνει ό,τι θέλει.! Να …φανταστείτε ότι κάποια πονηρά μυαλά στην παροικία, κάνουν ήδη λόγο για τις καλές του σχέσεις με τον πρόεδρο των εκκλησιών, μέσω του οποίου προσπαθεί να συνεργαστεί με την Κοινότητα και να καταφέρει να βάλει πόδι ή χέρι, στα φεστιβάλ των ναών.!!! Αυτό το συμπεραίνουν από την πρότασή του να αναλάβει η Κοινότητα τα …λαχεία στην εκδήλωση του «Βαλεντίνου», σας φτωχός συγγενής… Διότι, λένε, το HOPE το οποίο ανέλαβε την προηγούμενη λαχειοφόρο μάζεψε 6.500 $ μικτά και 3.400 …καθαρά.!
Υπάρχουν κι’ άλλα αλλά σε άλλη δόση…  

No comments:

Post a Comment