Search This Blog

Tuesday, January 22, 2013


Βρήκε τον …δάσκαλό του.!

Επιτέλους ο κυρ-δημοσιογράφος επέλεξε το σωστό.!
Ύστερα από 1 ½ χρόνο αποφάσισε και ακολουθεί τις υποδείξεις  Σκλάβου.! Διότι κατάλαβε ότι μόνον έτσι μπορεί να πάει μπροστά.! Διαβάζοντας Σκλάβο, θυμήθηκε ότι κάποτε υπήρξε ένας αείμνηστος Φεντάνης ο οποίος τον έψαχνε για κάποιους λογαριασμούς με μπύρες και κάτι άλλα ψιλά και σταμάτησε τις προς Σκλάβο επιθέσεις του.! Διαβάζοντας στην Εβδομάδα, μόλις χθες, ότι δεν ήταν μέλος στην Κοινότητα, έτρεξε την Κυριακή πρωί πρωί να γίνει μέλος και στη συνέχεια παρακολούθησε την Γ. Συνέλευση.!
Αν τώρα παρακολουθήσει και κάμποσα μαθήματα δημοσιογραφίας στη σχολή Σκλάβου, είναι σίγουρο ότι σε δυο-τρία χρόνια θα μάθει να γράφει…, να γίνει καλός δημοσιογράφος και να καταλαβαίνουν όλοι τι θέλει να πει…
Έτσι, μόνο κατ΄αυτό τον τρόπο θα πας μπροστά. Με κείνα τα τομάρια,  τους ηΓΕΤΙΣΚΟΥΣ, που έμπλεξες και σε περιτριγυρίζουν ΔΕΝ πας πουθενά, μεγάλε.!
Αυτοί έρχονται μαζί σου για να πάρουν αν βρουν κι’ όχι να (σου) δώσουν… Καθ’ ότι δεν έχουν.! Τι δεν κατάλαβες να στο ξαναπώ; Ακόμα και τα γκράντς που περιμένουν, σαν την αλεπού με τα …κρεμάμενα του κριαριού, αργούν πολύ.! Φαίνεται πως ο βουλευτής τους δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά… Μπορεί να μην έχει …τόση δύναμη ακόμα.!
Συμβουλή: Επειδή γενικά ο Σκλάβος δεν είναι από τους εύκολους αντίπαλους, ειδικά για σένα, στάσου όσο πιο μακριά μπορείς… Αυτά για τώρα…    

No comments:

Post a Comment