Search This Blog

Monday, October 15, 2012


ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Το χορευτικό συγκρότημα του
Νέου Παντελεήμονα Κατερίνης
Τις καλλίτερες των εντυπώσεων άφησε πίσω του το χορευτικό συγκρότημα του Νέου Παντελεήμονα στη διάρκεια των εμφανίσεών του στην πόλη μας, κατά το δεκαήμερο της εδώ παρουσίας του.
Σήμερα αναχώρησε για την Ελλάδα και δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλό ταξίδι και να τους ευχαριστήσουμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν…
Με την ευκαιρία τούτη θα ήθελα να αναφέρω τα ονόματα όσων μπόρεσα να συλλέξω με τη βοήθεια της κ. Μαίρης Βροχαρίδου. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την Παμμακεδινική Ένωση και ιδιαίτερα τον ομογενή μας Γιάννη Αντωνόπουλο, η συμβολή του οποίου ήταν περισσότερο από απαραίτητη για την επίσκεψή τους αυτή:   

Γυναίκες: Αγοραστού Δήμητρα, Βροχαρίδου Μαίρη, Γαλάνη-Ρουμπέ Κατερίνα, Γουζέλη Χριστίνα, Γουλάρα Μαρία, Δρούγκα Κατερίνα, Καπέτα Γλυκερία, Κρητικάκη Φαίνια, Μητρόλιου Θωμαή, Στούμπου Βούλα, Ταντή Χαρούλα, Χαλατσογιάννη Κατερίνα, Χατζή Τούλα, Χονδροπούλου Παρασκευή.
Άνδρες: Ζουρλαδάνης Βασίλης, Κομματάς Βασίλης (χοροδιδάσκαλος), Μιχωλός Δημήτρης, (πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου), Μπονοβόλιας Νίκος, Σμιρλής Δημήτρης, Χαλατσογιάννης Γιάννης, Χανδόλιας Βασίλης.
Μουσικοί: Μπάκας Κώστας, (κλαρίνο), Παπαστεργίου Γιάννης, (κιθάρα), Χαλάτσης Αστέριος, (τραγούδι).
Μαζί τους ήταν, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Παντελεήμονα κ. Αντωνόπουλος Παντελής, ο Αποστολιός Δημήτρης, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου και ο…προσωπικός τους φωτογράφος Τζημαγιώργης Γιώργος. Και φυσικά υπήρχαν μερικοί ακόμα συνοδοί τους οποίους όμως δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε για να τους …αποσπάσουμε τα ονόματά τους.!
Με την ευκαιρία τούτη δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες τους από κάποιες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν καθώς και από την επίσκεψή τους  στο Γενικό Προξενείο του Τορόντο…





No comments:

Post a Comment