Search This Blog

Wednesday, October 17, 2012


ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΡΟΝΤΟ…



16 Οκτώβριου, 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας θα γίνουν την 25η Νοεμβρίου 2012, ήμερα Κυριακή στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (30 Thorncliffe Park Drive).   

Ώρα έναρξης της ψηφοφορίας ορίζεται η 12:00 μ. και ώρα λήξης της ψηφοφορίας η 19:00 (7:00 μ.μ.).
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ:
Που έχουν εγγραφεί ως νέα μέλη τρεις μήνες πριν την 25η Νοεμβρίου 2012, δηλαδή μέχρι το αργότερο την 25η Αυγούστου 2012, και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Που είναι εγγεγραμμένα στον κατάλογο των μελών της Κοινότητας και η συνδρομή των οποίων δεν λήγει μέχρι και την ημέρα των εκλογών.
Των οποίων οι συνδρομές λήγουν πριν την ημέρα των εκλογών αλλά ανανεώνονται πριν την 18η Νοεμβρίου 2012. Οι ανανεώσεις συνδρομών διεκπεραιώνονται στα Κεντρικά μας Γραφεία (30 Thorncliffe Park Drive).

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΨΗΣ Η ΛΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Το μέλος, το όνομα του οποίου παραλείπεται ή καταχωρείται λανθασμένα στον κατάλογο των μελών της Κοινότητας μπορεί να υποβάλει αίτηση για διόρθωση προς τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής μέχρι και την ήμερα τον εκλογών 25η Νοεμβρίου 2012 (υπάρχει ειδικό έντυπο).
Ο κατάλογος των μελών της Κοινότητας είναι διαθέσιμος στα μέλη προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους στα Κεντρικά Γραφεία της Κοινότητας (30 Thorncliffe Park Drive).

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Σύμφωνα με το εκλογικό κανονισμό οι δηλώσεις υποψηφιότητας κατατίθενται από μέλη που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που ορίζονται. Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει:
Να είναι Καναδοί υπήκοοι η νόμιμοι πολίτες.
Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Κοινότητας για 12 τουλάχιστον συνεχόμενους μήνες κατά την περίοδο των 60 μηνών πριν τις εκλογές.
Να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.
Τα ειδικά έντυπα των δηλώσεων υποψηφιότητας είναι διαθέσιμα στα Κεντρικά Γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας.
Η δήλωση πρέπει να υπογράφεται από την/τον υποψήφιο και δυο ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Κοινότητας και συνυποβάλλεται με το ποσό των $50 υποψηφιότητα και $ 25 για πιστοποιητικό ποινικού μητρώου.

Όλες οι δηλώσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής. Η τελευταία ημέρα για την υποβολή των δηλώσεων υποψηφιότητας ορίζεται η Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 18:00 (6:00 μ.μ.) στα Κεντρικά Γραφεία.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης την 7η Μαΐου 1986, δικαίωμα ψήφου έχουν, ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά (από 18 μέχρι 24 ετών) των εγγεγραμμένων οικογενειών. Τα παιδιά υποχρεωτικά πρέπει να διαμένουν στην ίδια διεύθυνση με τους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήσετε με τα Κεντρικά Γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας στο τηλέφωνο (416) 425-2485 η info@greekcommunity.org

Εκ μέρους της Εφορευτικής Επιτροπής
 Νικήτας Συριόπουλος
Πρόεδρος

No comments:

Post a Comment