Search This Blog

Wednesday, October 10, 2012

«ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ»…

(εκτός από μερικούς ...φίλους του).!

Ο Ρουφιάνος συνεχίζει τις ρουφιανές του…

 Αυτή είναι η αποστολή της …τέταρτης εξουσίας. Να αποκαλύπτει παρανομίες και να τις κάνει κτήμα όλων μας και περισσότερο στις αρμόδιες καναδικές υπηρεσίες.
 Από την τελευταία έκδοση της …εισαγόμενης Hellas News ο κυρ-θανάσης καταγγέλλει επίσημα διά της …φωτογραφικής μεθόδου, ομογενή επιχειρηματία η οποία λέει ξεπλένει άφθονο χρήμα. Ε, βέβαια αφού η δουλειά της είναι το πλύσιμο ρούχων, να μην ξεπλύνει και κανένα δολάριο; Όμως απορώ πώς κατάφερε ο μπαγάσας να συγκεντρώσει τόσες πολλές και καλές πληροφορίες για το ζήτημα αυτό; Ξεπέρασε ακόμα και τις καναδικές αρχές.! Είναι νομίζω καιρός, αντί να εκβιάζει με τα γραπτά του, να πάνε όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, στην υπηρεσία φοροκλοπής, φοροελέγχου ή όπως αλλιώς λέγεται και να τελειώνει η ιστορία.
Ένα ακόμα …σοβαρό στοιχείο που έχει στα χέρια του ο αγράμματος εκδότης είναι το ότι δεν τον ρωτούν οι ομογενείς επιχειρηματίες που και πως θα διαθέσουν το περίσσευμά τους από την εργασία και τα κέρδη τους.!! Γιατί φερ’ ειπείν να τα  διαθέτουν στην Κοινότητα, στον ανιψιό, στον πρώην, νυν και αεί, ή ακόμα και στο βαφτιστήρι και να μην τα δίνουν όλα στη Hellasnews και τον εκδότη της; Αφού είναι …αποδεδειγμένο ότι εκεί θα πιάσουν τόπο.! Θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στους ομογενείς που έχουν οικονομικές ανάγκες… Θα τους οργανώσει περισσότερες …φτηνές λαϊκές βραδιές, ώστε να βγουν απ’ τα σπίτια τους οι άνθρωποι και συγχρόνως να βρουν γαμπρό ή νύφη για τα παιδιά τους.!!! 
Από δω και πέρα κ. Σκουτάκη, ό, τι σας περισσεύει στον κυρ-Θανάση για τις ανάγκες της εφημερίδας και του τηλεοπτικού Πανοράματός του το οποίο στεγάζει το συγκρότημα Μανιατάκου.

Υ. Γ. Και καλά αν όλα συμβαίνουν όπως τα καταγράφει ο κυρ-Θανάσης στην εφημερίδα του.! Και για να τα γράφει κάτι θα ξέρει… Αν όμως η « γνωστή businesswoman», πλένει μόνον ρούχα και όχι χρήματα, τι γίνεται; Θα ομολογήσει ο εν λόγο εκδότης- παραγωγός ότι είναι ένας στυγνός συκοφάντης και, ίσως, εκβιαστής, με απώτερο στόχο να ξαναρχίσουν οι ολοσέλιδες διαφημίσεις και τα σχετικά πεντοχίλιαρα ως αποζημίωση για την από δω και πέρα σιωπή του;
 Φωνές ατεκμηρίωτες, είναι φωνές επικίνδυνες για κάποιον φωνασκούντα.!!!
Αλλά οι ανόητοι τι να ξέρουν από τέτοια;…

No comments:

Post a Comment