Search This Blog

Thursday, October 11, 2012

ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ


Δεύτερη πετυχημένη εκδήλωση «Ημαθιώτικα 2012»
Με ομιλητή των Κωστή Χατζηκωστή και θέμα
«Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ 
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ»
Μια ακόμα, η δεύτερη στη σειρά, διάλεξη-ομιλία του γνωστού δημοσιογράφου Κωστή Χατζηκωστή σήμερα το βράδυ στο «Πολυμενάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας, με θέμα την συμβολή των Κυπρίων στους Βαλκανικούς Πολέμους.! Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με απόλυτη ησυχία και σεβασμό την δεύτερη αυτή ομιλία του κ. Χατζηκωστή, εκδήλωση διοργανωμένη από τον  σύλλογο Ημαθίας «Βεργίνα». Τον επισκέπτη ομιλητή προλόγισε  η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, πρόεδρος της Βεργίνας κ. Ρούλα Μουρατίδου, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Δημ. Κάρας και η εκπρόσωπος της Κοινότητας κ. Σκουτάκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο γενικός πρόξενος της Κύπρου κ. Ιάκωβος Κιραγκοσιάν, η πρόεδρος της κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Χαραλαμπίδου και η πρόεδρος της Κυπριακής Κοινότητας κ. Χέντυ.
Στη συνέχεια ο σύλλογος «Βεργίνα» δια του προέδρου της Παμμακεδονικής Δημήτρη Κάρα, πρόσφερε μια δίτομη ιστορία της Μακεδονίας στον γενικό πρόξενο της Κύπρου.
Τέλος το χορευτικό συγκρότημα των κυπριόπουλων και το χορευτικό συγκρότημα του Νέου Παντελεήμονα, Πιερίας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση με φαγητό και ποτό…
Λίγες φωτογραφίες της ωραίας εκδήλωσης, από το φωτογραφικό φακό του Αντίποδα…




























No comments:

Post a Comment