Search This Blog

Sunday, October 7, 2012


100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μεγάλη εκδήλωση της Παμμακεδονικής
Τιμητική διάκριση στον γενικό πρόξενο
κ. Δημ. Αζεμόπουλο και τον κ. Θ. Κερογλίδη

Μεγάλη πολιτιστική μουσικοχορευτική εκδήλωση, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, από την Παμμακεδονική Ένωση Οντάριο, για να γιορτάσει τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Μακεδονικής γης.
Παρόντες για να τιμήσουν τη βραδιά ο επίσκοπος Ενδίδων κ. Χριστοφόρος, ο βουλευτής του Ομοσπονδιακού κοινοβουλίου ομογενής Δημ. Καρύγιαννης, οι γενικοί πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου στο Τορόντο κ. κ. Δημ. Αζεμόπουλος και Ιάκ. Κιρακοσιάν, η δημ. σύμβουλος κ. Μαίρη Φραγκιαδάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κ. Νίκωνας Γεωργακόπουλος και ο υπεύθυνος πρώην Τύπου στο Προξενείο Κύπρου στο Τορόντο, δημοσιογράφος Κωστής Χατζηκωστής. Παρούσα επίσης η γραμματέας της Τ.Ο. ΠαΣοΚ κ. Σοφία Παπανδρέου. Η ομογένεια του Καναδά εκπροσωπήθηκε από τον «πρόεδρο» του Εθνικού Κογκρέσου και τον «πρόεδρο» της Ομοσπονδίας Οντάριο.
Στη διάρκεια της βραδιάς ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Δημ. Κάρας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον γενικό πρόξενο κ. Δημήτρη Αζεμόπουλο για τις υπηρεσίες τις οποίες ακούραστα προσφέρει στον ελληνισμό, καθώς επίσης και τον κ. Θ. Κερογλίδη για τις υπηρεσίες του προς την Παμμακεδονική.
Τον σύντομο, αλλά μεστό περιεχομένου, πανηγυρικό της απελευθέρωσης της Μακεδονίας εκφώνησε ο γενικός πρόξενος Δημ. Αζεμόπουλος.
Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την άρτια οργανωμένη εκδήλωση, με επικεφαλής την τελετάρχη της βραδιάς κ. Τερέζα Νικολαίδου.










































































No comments:

Post a Comment