Search This Blog

Friday, October 12, 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε
στην πλατεία Μ. Αλέξανδρος
Παραδόθηκε στους υπεύθυνους του
Μαραθώνιου της Κυριακής…
Σήμερα το απόγευμα στις 7:00, έφτασε στην πλατεία του Μ. Αλεξάνδρου, στη γωνία Danforth  & Logan, στην καρδιά του ελληνισμού και του Τορόντο και παραδόθηκε στους υπεύθυνους της διοργάνωσης του Μαραθωνοδρόμου που θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.
Παρόντες στην υποδοχή, εκτός του …οικοδεσπότη προέδρου του ΒΙΑ της Danforth κ. Ντίνου Βοϊδονικόλα, ήταν  ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κ. Δημ. Αζεμόπουλος, ο γ. πρόξενος της Κύπρου κ. Ιάκ. Κιραγκοσιάν, ο δήμαρχος του Μαραθώνα κ. Ι . Λουΐζος, η δημ. σύμβουλος κ. Μαίρη Φραγκεδάκη, με τη συνάδελφό της κ. Φλάτσερ, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Κάρας και πολλοί άλλοι, τους οποίους θα δείτε στις φωτογραφίες μας.
Ηταν μια πραγματικά καλά οργανωμένη εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας η οποία καίει αδιάκοπα στο χώρο της πλατείας όπου θα βρίσκεται όλο το χρόνο.
Η Μουσική υπό τον Στέφανο Χατζηστεφάνου και τα χορευτικά υπό την κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου, έδωσαν έναν ιδιαίτερο  τόνο στην όλη εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν πλήθος ομογενών και πολλών άλλων καναδών συμπολιτών μας. 




























No comments:

Post a Comment