Search This Blog

Thursday, September 20, 2012

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

Από τον «αμαξά» του emphasis …ψάρεψα το παρακάτω κείμενο το οποίο αναφέρεται με τον πιο σωστό θα έλεγα τρόπο, σε γράμμα του κυρ-Θανάση του …δημοσιογράφου, ο οποίος ενημερώνει το …λαό του σε Ην. Πολιτείες, Καναδά, Ελλάδα και σύντομα σε Αυστραλία, υποθέτω.!!! Σκεφτείτε για λίγο, τι θα γίνονταν όλος αυτός ο ελληνισμός δίχως τη δική του ενημέρωση…
Απολαύστε το…

Μας δείχνει μόνο με το δάχτυλο!!!
 Σας έχω μάρτυρες πως έχω καιρό να περιλάβω τον κυρ Θανάση ο οποίος μόνο για λίγο είχε σταματήσει να «δοξάζει» ως συνήθως τον εαυτό του, από την σελίδα του εκδότη, με το να μιλά στους ευγενικούς του αναγνώστες για το ήθος του, τους αγώνες του κατά της διαφθοράς και τα μεγάλα συμφέροντα και γενικά για την 40χρονη προσφορά του στον απανταχού Ελληνισμό.

Βέβαια δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό πώς μετά από τέτοια λαμπρή καριέρα που είχε σε Αθήνα, Νέα Υόρκη και Φλώριδα, αποφεύγει να αναφερθεί στους λόγους που τον ανάγκασαν να επιστρέψει άρον άρον στο Τορόντο.

Επίσης, για λίγο μόνο συγκρατήθηκε να απειλεί ή να αφήνει αισχρά υπονοούμενα για απλούς ομογενείς ή εθελοντές αφού με τους οικονομικά ισχυρούς δεν είχε, ούτε έχει καμιά διάθεση να χαλάσει σχέσεις, μια και σε αυτούς ελπίζει να πουλήσει κανένα ολόκληρο «τραπέζι» ή να τους κάνει καμιά «αφαίμαξη» στην τσέπη αργά ή γρήγορα.

Λοιπόν, στην προηγούμενη έκδοση άρχισε πάλι να παριστάνει τον άμεπτο, δεοντολόγο και υπεύθυνο λειτουργό της ενημέρωσης.
Διαβάστε τι γράφει σε ένα σημείο περιγράφοντας χωρίς να το θέλει τον ίδιο του τον εαυτό: «Ψευτοδημοσιογράφοι, απατεωνίσκοι, πληρωμένα κοπρόσκυλα που ζουν εις βάρος της κοινωνίας ή κάποιων φίλων τους, το έχουν κάνει σύστημα».

Κοιτάτε ποιος μιλάει … και δεν κοκκινίζει.

Και μετά από αυτό πετάει και ένα κουφό «Πάντα να ζυγίζετε το γραφόμενο του κάθε ενός που «θέλει» να σας ενημερώνει χωρίς να σας ρωτήσει …» 
Δηλαδή τι μας λέει το τέρας μορφώσεως και σοφίας. Ότι αυτός μας ρωτάει έναν έναν πριν μας αραδιάσει τις ασυναρτησίες του και όλοι μηδενός εξαιρουμένου συμφωνούμε πως θέλουμε με ευχαρίστηση να μας ενημερώσει; Έλα «πουλί» στο τόπο σου.

Εκτός όμως από τις γνωστές ασυναρτησίες και τρέλα που πουλάει άρχισε πάλι και τις ψευτομαγκιές. Αυτή την φορά σε ένα ομογενή εκπρόσωπο μπλογκ. Μάλιστα για να τον συνετίσει του ρίχνει και την παρακάτω από σπόντα απειλή: 
«Επίσης Χρηστάρα, επειδή πας γυρεύοντας να κάψεις κι άλλους «φίλους σου» σε πληροφορούμε ότι ο φιλαράκος σου ο «δημοσιογράφος» εκ Θεσσαλονίκης μεριάς έχει πολλά προβλήματα στη Ελλάδα μας, φορολογικά κ.π.λ. Σταμάτα λοιπόν να μπλα-μπλα-μπλάρεις, γιατί θα αναγκαστούμε να ενημερώσουμε την ομογένεια, μια και προσπαθείτε να τον «εμπλέξετε» με τα κοινά».

Προσέξτε την μέθοδο που ακολουθεί σαν να είναι στυγνός εκβιαστής του ποινικού δικαίου, αν και διαδίδει πως έχει ζήσει κάποιο καιρό και στο Άγιο Όρος. Θεέ μου δώσε του φώτιση.

Δείχνει λοιπόν, πως δεν προτίθεται να κάνει άμεσα "ζημιά" στον ίδιο τον Χρήστο, (μια και δεν τον παίρνει) αλλά τον απειλεί πως αν δεν γίνει λαπάς δημοσιογράφος, θα αποκαλύψει (με άλλα λόγια θα καρφώσει) στην ομογένεια και κατ’ επέκταση στις καναδικές ή ελληνικές αρχές, έναν φίλο του, ο οποίος δήθεν χρωστάει στην εφορία της Ελλάδας. 

Κοίτα ποιος μιλάει για χρέη. Να μιλούσε ο Πάπας που χρωστάει μόνο στη Μιχαλού να πω εντάξει, αλλά όχι και εσύ κυρ Θανάση.

Φταίω τώρα εγώ που τον κάνω ρόμπα κάθε φορά που γίνεται όλο και πιο θρασύς και επικίνδυνος για την παροικία; Και όσο αυτός «κρατά τα προσχήματα» και απειλεί ομογενείς χωρίς να αναφέρεται στο επώνυμο των «θυμάτων» του, για τον «φόβο των Ιουδαίων», τόσο και εγώ θα του φέρνομαι ανάλογα.

No comments:

Post a Comment