Search This Blog

Saturday, September 22, 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ


Ενημέρωση μελών για τις εκδηλώσεις
«Μακεδονικός Μήνας- 
Ελευθέρεια 1912-2012»

Γενική συνέλευση των μελών-αντιπροσώπων των συλλόγων της είχε την Τετάρτη η Παμμακεδονική Ένωση του Οντάριο, στο Πολιτιστικό Κέντρο , 406 Ντάνφορθ.
Κεντρικό θέμα συζήτησης και ενημέρωσης ήταν οι γιορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει με τη βοήθεια των συλλόγων της, με τον γενικό τίτλο «Μακεδονικός Μήνας-Ελευθέρεια 1912-2012 και μπροστάρη τον σύλλογο Ημαθίας «Βεργίνα».
Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής και προεδρεύων της συνέλευσης κ. Δημήτρης Κάρας, αναφέρθηκε λεπτομερέστατα, στις εκδηλώσεις αυτές και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους να βοηθήσουν προωθώντας τες, ώστε να τις παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι ομογενείς είναι δυνατόν.
Στη διάρκεια της αναφοράς του ο κ. Κάρας αναφέρθηκε και στο επικείμενο συνέδριο του Εθνικού Κογκρέσο, στο οποίο η οργάνωση θα συμμετέχει με 6 μέλη-αντιπροσώπους της από διάφορους συλλόγους. Στο θέμα αυτό έγινε προσπάθεια από κάποιους να συζητηθεί η μη συμμετοχή της Ελληνικής Κοινότητας και οι λόγοι της αποχής της… Φυσικά ο κ. Κάρας ως προεδρεύων δεν επέτρεψε μια τέτοια κουβέντα αφού αφορά άλλες, εκτός Παμμακεδονικής, οργανώσεις και η οποία συμμετέχει καθ’ ότι είναι ζήτημα θεσμών και όχι προσώπων όπως είπε.
Τέλος το λόγο έλαβε η πρόεδρος της Βεργίνας κ. Ρούλα Μουρατίδου η οποία αναφέρθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες των εκδηλώσεων οι οποίες αφορούσαν περισσότερο τη «Βεργίνα»…  












No comments:

Post a Comment