Search This Blog

Friday, September 21, 2012

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ


ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Συνάντηση των δασκάλων της Κοινότητας
για αλληλογνωριμία και «συμβουλές»
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Συνάντηση αλληλογνωριμίας και οδηγίες από τους υπεύθυνους του Γραφείου Παιδείας της Ελληνικής Κοινότητας, είχαν χθες το απόγευμα στο «Πολυμενάκειο», οι διδάσκοντες στα απογευματινά και σαββατιανά ελληνικά σχολεία του οργανισμού.
Παλιές …καραβάνες και νέοπροσληφθέντες δάσκαλοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και βασικά να ακούσουν τις νέες προτάσεις των υπεύθυνων του Γραφείου Παιδείας, όπως είναι ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Γιάννης Κακαγιάννης, ο διευθυντής κ. Θέμης Αραβοσιτάς και φυσικά η συντονίστρια ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στον Καναδά Δρ. Δέσποινα Χατζηδιάκου.  
Ο πρόεδρος Παιδείας κ. Κακαγιάννης, αναφέρθηκε βασικά στον απολογισμό της περασμένης σχολικής χρονιάς και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η Κοινότητα, ζητώντας συγχρόνως συγνώμη για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας τους, τονίζοντας πως ελπίζει ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλλίτερη…
ΣΤΗ συνέχεια το λόγο πήρε η συντονίστρια εκπαίδευσης κ. Χατζηδιάκου η οποία καλωσόρισε τους δασκάλους και τους ευχήθηκε μια καλή νέα σχολική χρονιά και ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν.
Ο διευθυντής του γραφείου Παιδείας, Θέμης Αραβοσιτάς, ανέλυσε στη συνέχεια το πρόγραμμα της φετινής σχολικής χρονιάς και τον τρόπο με τον οποίο θα παραχθεί περισσότερο και καλλίτερο έργο ως προς τη διδασκαλία και μάθηση των παιδιών. Ήταν, πιστεύω μια εποικοδομητική συνάντηση από την οποία βγήκαν όλοι κερδισμένοι, με πρώτη και καλλίτερη την ελληνόγλωσση Παιδεία στον Καναδά.
Μερικές φωτογραφίες από την συνάθροιση αυτή των εκπαιδευτικών της Ελληνικής Κοινότητας…   
Η συντονίστρια Εκπαίδευσης Δρ. Δέσποινα Χατζηδιάκου, ο πρόεδρος του τμήματος Παιδείας
κ. Κακαγιάννης και ο διευθυντής του γραφείου Παιδείας Θέμης Αραβοσιτάς











Η κ. Κλεοπάτρα Αραβοπούλου δίνει οδηγίες στους δασκάλους για την αντιμετώπιση τυχόν αλλεργικών συμπτωμάτων
σε μαθητές σχολείου

  

No comments:

Post a Comment