Search This Blog

Thursday, September 13, 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΕΙΟ


Ενημερωτική συνάντηση των ΜΜΕ
με την Επιτροπή για τον Μαραθώνιο

Παρόν και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής

Ενημερωτική συνάντηση με τα ομογενειακά ΜΜΕ είχε σήμερα το μεσημέρι η Ελληνοκαναδική Επιτροπή Συμπαράστασης της διοργάνωσης του Μαραθώνιου 2012, στην πόλη του Τορόντο. (Toronto Waterfront Marathon). Την Επιτροπή η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του Γ. Προξενείου, εκπροσώπησαν ο κ. Γιάννης Δάγωνας, η κ. Ειρήνη Κερογλίδου, ο πρόεδρος του ΒΙΑ κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας, ο πρόεδρος του Πρ. Ηλία κ. Δημ. Τσατσαρώνης, ο πρ. της Κοινότητας του Markham κ. Γιάννης Λιαγκάκης και η κ. Νάνση Αθανασοπούλου.
Την συνάντηση προλόγισε ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές και αναφέρθηκε για λίγο στη διαχρονική προσφορά των απόδημων Ελλήνων στην πατρίδα. Μάλιστα το έργο του «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» η πρώτη προβολή του οποίου πραγματοποιείται απόψε, έχει ως θέμα του έναν απόδημο Έλληνα τον Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος….κ. λπ θα τα παρακολουθήσουμε το βράδυ στην πρώτη παγκόσμια, στο Τορόντο, προβολή της ταινίας….
ΣΤΗ συνέχεια, εκπροσωπώντας ουσιαστικά τον γενικό πρόξενο, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του ΣΑΕ Καναδά Γιάννης Δάγωνας ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες οι οποίες έγιναν από την επιτροπή ώστε αυτή την (3η) φορά το κέντρο των εκδηλώσεων να είναι ο χώρος της πλατείας «Μέγας Αλέξανδρος» στη γωνία Danforth & Logan. Η απόφαση αυτή είπε θα ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγες ημέρες. Στο θέμα της διοργάνωσης αυτής, αναφέρθηκαν διάφοροι ομιλητές όπως ο κ. Βοϊδονικόλας, η κ. Κερογλίδου, ο κ. Αρτεμάκης, η κ. Αθανασοπούλου και άλλοι, εκφράζοντας διάφορες απόψεις για τον καλλίτερο συντονισμό της διοργάνωσης, αλλά πάντα στο ίδιο πνεύμα και τον ίδιο στόχο.
Σε προσεχή καταχώρησή μας θα πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ενημερωτική μάζωξη…














No comments:

Post a Comment