Search This Blog

Thursday, September 13, 2012

ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Έμπλεξαν τα …μπούτια τους.!
Ευχαριστίες στους κ. κ. Μάνιο και Παπαδάκη.

ΚΑΙ φυσικά το Κογκρέσο και η Ομοσπονδία ΔΕΝ έχουν μπούτια για να τα μπλέξουν… Έχουν όμως οι, όλων των ειδών, ηγέτες τους.! Αυτοί που είτε το παίζουν πρόεδροι είτε γραμματείς και Φαρισαίοι …υποκριτές.!
Ο πρόεδρος του Κογκρέσου, επί παραδείγματι, είναι συγχρόνως και μέλος του Δ. Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (συν γυναιξί και τέκνοις) με αρμοδιότητα τον πολιτικό σχεδιασμό του οργανισμού.!
Ο πρόεδρος (!) της Ομοσπονδίας, ανέλαβε ως οικοδεσπότης την …επιμέλεια της διοργάνωσης του συνεδρίου του Κογκρέσου βοηθούμενος, έστω και …χωρίς να είναι απαραίτητο, από τον γραμματέα του κ. Μάνιο, ο οποίος ενδιαφέρεται να είναι και υποψήφιος πρόεδρος, αντικαθιστώντας τον προσωρινό κ. Πάππα…
Τέταρτος στη σειρά ο βοηθός Δημ. Σχέσεων κ. Παπαδάκης ο οποίος κρατάει στη μασχάλη του τους δυο παραπάνω οργανισμούς, υπό μορφή …σάπιων καρπουζιών.! Εξ αιτίας της ιδιότητος αυτής, δηλαδή του …μεταφορέα των σάπιων καρπουζιών, …δι-ορίστηκε ως το τέταρτο μέλος της «Επιτροπής Συνεδρίου» της οποίας είναι και ο προς τα έξω εκπρόσωπος.
ΑΥΤΟΙ οι 4 ομογενείς μας, λοιπόν, …συνεδρίασαν και αποφάσισαν να διαχωρίσουν τα ΜΜΕ σε «έγκριτα» και μη.! Συνεδρίασαν με τις ώρες και σε κρυφή ψηφοφορία αποφάσισαν το 2-2, όσον αφορά το emphasis, τον «μακεδνο» και φυσικά τον «Αντίποδα».! Εδώ, λοιπόν, ήταν που χρειάστηκε να μετρηθεί διπλή η ψήφος των προέδρων και να χαρακτηριστούμε ως μη έγκριτοι… Υποθέτω ότι τα υπόλοιπα, όπως οι «Πατρίδες» το συγκρότημα «Μανιατάκου» και η «Hellas News», κέρδισαν τις ψήφους όλης την επιτροπής, ενώ ο «Ελληνικός Τύπος» πέρασε τις …εξετάσεις με 3-1.! Έτσι, λοιπόν, είμαστε όλοι εμείς κατά το μισό «έγκριτοι» και κατά το μισό …«ανέγκριτοι».! Μας έφαγε όμως η διπλή ψήφος των προέδρων Κογκρέσου και Ομοσπονδίας, οι οποίοι ως …εκπρόσωποι του ελληνισμού του Καναδά, ξεχώρισαν την …ήρα από το σιτάρι, δίνοντας ουσιαστικά στην ομογένεια την οδηγία να μας αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι… Προσωπικά και από τούτη τη θέση θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τους δυο προαναφερθέντες της Επιτροπής για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα τους έχω υπ’ όψη μου όταν έλθω εις την …βασιλεία.!!! Αμήν…       

No comments:

Post a Comment