Search This Blog

Friday, April 6, 2012

Σχόλιο αναγνώστη

Διαπλοκή Ομοσπονδίας - ΜΜΕ;

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα από την παροικιακή ζωή και βέβαια από τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών της, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κατά τη γνώμη σας, η συνεργασία της Ομοσπονδίας του Οντάριο με μια μόνο ομογενειακή εφημερίδα είναι ή όχι διαπλοκή; Διότι όπως διαβάζω στην ΕΜΦΑΣΗ, η Ελλάς Νεούς διαφημίζεται στην ιστοσελίδα της ως σπόνσορας ? Και αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, απορώ πώς δεν το πήρατε χαμπάρι; Ή μήπως κάνατε απλά την πάπια όπως τόσοι άλλοι σε διάφορα θέματα τα οποία κάνουν ΤΖΙΖ; Ευχαριστώ που με διαβάσατε, έστω κι’ αν δεν δημοσιευθεί το σχόλιο ?
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ.
Αντίποδας:
Αγαπητέ …φίλε, ανεξάρτητα αν μας πιστέψεις ή όχι, το θέμα μας ήταν άγνωστο μέχρι χθες το πρωί και πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, μας πρόλαβες… Σ’ ευχαριστούμε πάντως για τον κόπο να μας διαβάζεις και να γράψεις το σχόλιό σου…

Είναι, εκ πρώτης όψεως, ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ αυτό που συμβαίνει, αλλά, για να είμαστε δίκαιοι, θα περιμένουμε  την ό, ποια απάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας ή του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων, πριν πάρουμε θέση, καταδικάζοντας την ενέργειά τους αυτή. Να είσαι σίγουρος, φίλε, τις παρωπίδες ΔΕΝ τις φορέσαμε ΠΟΤΕ.!
Ο λόγος στους κ. κ. Δαλακούρα και Γαλιάτσο και …σύντομα.!

No comments:

Post a Comment