Search This Blog

Wednesday, April 4, 2012

Στις 13 Μαΐου…

Έκτακτη Γ. Συνέλευση...
....για το Καταστατικό

Στις 13 Μαΐου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η επώμενη έκτακτη Γ. Συνέλευση των μελλών της Ελληνικής Κοινότητας, με μοναδικό θέμα την συζήτηση και έγκριση των αλλαγών του νέου Καταστατικού οι οποίες απορρίφθηκαν την προπερασμένη Κυριακή, από την πλειοψηφία των μελλών.

Οι αλλαγές που θα γίνουν ώστε να είναι δυνατή η υπερψήφισής τους, στην προσεχή έκτακτη, θα συζητηθούν με τους ενδιαφερομένους  αύριο Τετάρτη, στις 7:00 το απόγευμα στο «Πολυμενάκειο», με ανοιχτές τις πόρτες.
Από τη συζήτηση που έγινε στη διάρκεια του σημερινού Δ. Συμβουλίου, φάνηκε η πρόθεση των διοικούντων να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους, δεχόμενοι κάποιες τροποποιήσεις των διαφωνούντων, ώστε να εγκριθεί και να πάει ένα βήμα παραπέρα η πολύπαθη, από το χρέος της 10ετίας, Κοινότητα.

Η αισιοδοξία μας αυτή βασίζεται στην άποψη της Επιτροπής Καταστατικού, να χρησιμοποιηθεί το ισχύον Καταστατικό και οι αλλαγές να γίνουν με βάση αυτό, ενώ η έγκρισή του από τα μέλη του Δ. Συμβουλίου και της Γ. Συνέλευσης θα γίνει άρθρο προς άρθρο.! Πρόταση που λαθεμένα απορρίφθηκε από τον προεδρεύοντα και την ηγεσία στην περασμένη Συνέλευση, όπως παραδέχτηκαν χθες… Έτσι όλα δείχνουν ότι το τέλος θα είναι θετικό για την Κοινότητα, τουλάχιστον… Ίδωμεν .!
Μερικά στιγμιότυπα από την Συνεδρίαση...

No comments:

Post a Comment