Search This Blog

Sunday, April 1, 2012

Αν και Πόντιος...


τους ξεμπρόστιασε.!

Έπρεπε να ξανακαλέσουν, στο «Παροικιακό Βαρόμετρο», τον Μιχάλη Μουρατίδη για να τους …ξεμπροστιάσει.! Τρείς φτασμένοι «δημοσιογράφοι» δεν κατάλαβαν την γκάφα του αρχισυντάκτη τους, περί «ζωντανών» και άλλων τρωκτικών, ώστε να χρειαστεί η επέμβαση του προσκεκλημένου τους για να ομολογήσουν τελικά ότι ήταν λάθος του. Το μόνο καλό που έχουν ως εκδοτική ομάδα του «Ε. Τύπου» είναι η …δημοκρατία.!  Γράφει ο καθένας τους ό, τι του κατεβάσει η κούτρα του κι’ ό, ποιον πάρει η μπόρα.!! Λέτε να’ ναι …λίγο επικίνδυνο ή απλά είναι επικίνδυνοι και πρέπει να (τους) προσέχουμε;

Και δεν είναι μόνο ο αρχι-συντάκτης ένας αλητήριος τενεκές ο οποίος μας αποκαλεί όλους «ζωντανά», αλλά είναι και ο εκδότης ο οποίος προσπαθεί να μας (ξανα) γελάσει γράφοντας (από άγνοια;) ψέματα.! Ενώ πληροφορήθηκε (έστω εκ των υστέρων..!) ότι η (ξένη) σύζυγος του ταμία κ. Νικόπουλου ήταν κανονικότατο  μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, ΔΕΝ βρήκε το θάρρος να πούμε, το ανάστημα αν θέλει, να επανορθώσει την λαθεμένη πληροφόρηση, στην επόμενη έκδοση.!

Ω γέγωνε, γέγωνε, λέει ο κ. Κρανιάς. Γράψε τα ψεματάκια σου, πέτα και λίγη λασπίτσα, όλο και κάτι θα (τους) μείνει για να ‘χουν να …πορεύονται… Τα ίδια και χειρότερα δεν έκανε με την υπόθεση Μενεγάκη-Γερονικολού; Κατάφερε τελικά να πείσει 5-6 Λάκωνες ότι η υπερχρέωση της Κοινότητας ήταν …επιβεβλημένη.! Όσο, κ. Κρανιά, δεν θα  επανορθώνετε τις αναλήθειες, θα είστε ένας κοινός………… (βάλτε ό, ποια λέξη θέλετε, από το πλούσιο λεξιλόγιο του αρχισυντάκτη σας κ. Θεοδωρίδη…)

Ένας από το …κοπάδι των «ζωντανών» της Γ. Συνέλευσης

No comments:

Post a Comment