Search This Blog

Thursday, April 5, 2012


Συνάντηση για το Καταστατικό…

ΜΕ αρκετά ικανοποιητική προσέλευση ομογενών, μελών της Κοινότητας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η συνάντηση για την διαμόρφωση του νέου Καταστατικού Χάρτη του οργανισμού… Η Επιτροπή Καταστατικού άκουσε με προσοχή τις απόψεις = προτάσεις αρκετών μελών οι οποίοι είχαν κάτι να πουν επί του θέματος, κράτησε σημειώσεις τις οποίες αφού επεξεργαστεί, θα φέρει το τελικό κείμενο προς  επικύρωση σε μια παρόμοια συνάντηση η οποία θα γίνει στις 25 Απριλίου.
ο κ. Γιώργος Μάνιος καταθέτει
τις προτάσεις τους

Εκείνο που εξέπληξε όλους σχεδόν τους παριστάμενους, ήταν η μεθοδική εργασία την οποία παρουσίασε ο γνωστός ομογενής μας κ. Γιώργος Μάνιος, ο οποίος αφού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους επιβάλλονται  κατά τη γνώμη του οι αλλαγές τις οποίες πρότεινε ώστε  να γίνει λειτουργικότερο το ισχύον Καταστατικό, παρέδωσε  στην έδρα ένα κείμενο 8 μόλις σελίδων, με τις αλλαγές, για την περεταίρω μελέτη τους, από το σύνολο της Επιτροπής.

Γενική ήταν η αίσθηση ότι με τις αλλαγές αυτές ικανοποιήθηκε το σύνολο σχεδόν των διαφορετικών απόψεων οι οποίες επικράτησαν την προπερασμένη Κυριακή στην έκτακτη Γ. Συνέλευση, με το γνωστό αποτέλεσμα της καταψήφισής του από την πλειοψηφία των μελών ή των  … «ζωντανών» όπως γράφει ο …έγκυρος (αν)αλήτης, γνωστός αρχισυντάκτης της μοναδικής εβδομαδιαίας εφημερίδας στο Τορόντο…
Η σημερινή συνάντηση έδειξε ότι όταν θέλουμε, μπορούμε…
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα...
Η δημοσιογράφος Νατάσα Χαραλαμποπούλου, η Μπέτη Σκουτάκη,
ο Γιάννης Κακαγιάννης και ο γιατρός Τάσος Καραντώνης


No comments:

Post a Comment