Search This Blog

Monday, April 23, 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Εκδήλωση για τις «Τρωάδες» 
και την «Νεφέλη»...
Τα παιδιά της Νεφέλης περιμένουν να ...παίξουν το ρόλο τους
Οι ομιλητές της εκδήλωσης (από αριστερά) καθηγητές κ. κ. Μιχάλης Βιτόπουλος, Kathryn Mattison, Spεncer Pope και ο τελετάρχης της εκδήλωσης

ΜΕ ομιλητές τους τρείς παραπάνω καθηγητές καναδικών πανεπιστημίων και αποσπάσματα του έργου «Τρωάδες» του Θεάτρου «Νεφέλη» της Ελληνικής Κοινότητας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η εκδήλωση για την προβολή τόσο του έργου όσο και της προσπάθειας της Ελληνικής Κοινότητας για την προβολή και διατήρηση του πολιτισμού μας. Η εκδήλωση απευθύνονταν τόσο στο ελληνικό όσο και πολύ περισσότερο στο καναδικό κοινό της πόλης του Τορόντο, γι’ αυτό οι ομιλητές χρησιμοποίησαν κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης την αγγλική γλώσσα. Τόσο οι ομιλητές όσο και τα παιδιά της Νεφέλης καταχειροκροτήθηκαν από το ακροατήριο το οποίο μπορεί να μην ήταν μεγάλο αλλά ήταν σίγουρα εκλεκτό, όπως εξ’ άλλου γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Με το τέλος της συζήτησης η Κοινότητα, με δωρεά του Sketchley Cleaners, παρέθεσε δεξίωση στους παραυρεθέντες, με νόστιμες λιχουδιές, κρασί και αναψυκτικά. Ήταν μια άρτια οργανωμένα πολιτιστική εκδήλωση.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση



















  

No comments:

Post a Comment