Search This Blog

Sunday, April 22, 2012

Ο Σοφοκλής ο Κρητικός...


 …μοιράζει σπίτια, όπως και ο συντοπίτης του ο Πατακός...
Έπεσε στα χέρια μας μία επιστολή να την πούμε, ανακοίνωση να την πείτε, ένα τέτοιο πράμα τέλος πάντων, με το οποίο, αν είστε τυχεροί και συμπληρώστε την αίτηση, μπορεί να βρεθείτε με ένα σπίτι όπως, περίπου, εκείνα που μοίραζε ο Πατακός…
Για να μη λέμε, όμως, πολλά και χαθεί η αξία του κειμένου της Παγκρήτιας Ένωσης Καναδά, σας την παρουσιάζουμε αυτούσια, αφού και νόημα και περιεχόμενο διαθέτει…
Όσοι δεν καταλάβουν το νόημα πλήρως, θα πει ότι δεν είναι γνήσιοι Κρητικοί οπότε δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην όλη ιστορία.
Γράφουν, λοιπόν:

Ο κ. Ρασούλης ανακοινώνει την απόφαση για το
κτήσιμο των σπιτιών
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΝΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΛΥΓΑΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ERAK RADIO.

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ κ.ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ , ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΞΙΑ.

ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΟΠΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ , ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΦΑΞ 416-2928215 Ή ΣΤΟ Ε-MAIL ERAKRADIO@HOTMAIL.COM Ή SRASOULIS@HOTMAIL.COM.

ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΝ ΟΙΚΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΝ , ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ .
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΝ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
 
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ .
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ C.E.O κ.ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ

 Εμείς …δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε την ΑΙΤΗΣΗ, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα τέτοιο «Μινωϊκό παλάτι», αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι ο πρόεδρος της Παγκρήτιας είναι γνωστός ομογενής ο οποίος υπηρέτησε ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος επί πολλά χρόνια στον δήμο του Μόντρεαλ, ενώ τώρα είναι κάτοικος του Τορόντο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δεύτερη τούτη προσπάθεια θα έχει καλλίτερη τύχη από την πρώτη…  


5 comments:

  1. To Ilarotragiko se afti tin Istoria tou k.Sofokli Rasouli ine oti o anthropos exi kapio provlima kai
    xrizi megalis prosoxis .O megaliteros pseftis ton
    eonon Mixaouzer ine ena tipote mprosta ston k.Sofokli Rasouli , edo exoume protia kai na ton
    xeromaste , afto ton lalilasto tekno pedi tis Megalomanas Kritis.

    Sophoklis

    ReplyDelete
  2. EIMAI O MR RASOULIS LETE PSEMATA KAI ANIPOSTATA PRAGMATA FILI O ANTRAS BAZI ONOMA KAI EPITHETO KAI OUXI EIBRIS
    EGO SAN PROEDROS PANKRITIOU CANADA TA LOGIA GINONTE PRAJIS
    KANOMOU ENERGIES NA GINI TO KRITIKO XORIO TON APODIMON KRITIKON TOU KOSMOU ETSI NA MONIAZOUN OI KRITES OPOU GIS KLP
    DEN MIRAZO SPITIA DEN EKMETALEBOMASTE KANENA ALA OI POLITIKI TIS ELLADOS ADINATOUN OI APODIMI NA MPOUN SE FASARIES ANEPITREPSTES
    OSO OI FOTOGRAFIA POU BAZETE PARAKALO DIORTHOSETE
    EINAI APO TIN PROTOMI PNEBMATIKOUMOU PATERA PABLOU BARDINOGIANNIS OPOU EKANA PROS TIMINTOU
    AFISTE TA PSEMATA SIKOFANTES !!!!!!!!!!!!!!!

    OPIOS EXI KOTSIA NA BALI ONOMA EPITHETO GIA NA MPOROUME NA MILISOUME ANTRIKIA KRITIKA
    OSO GIA TI LEJI ANAPODOS TO LEGI KAI TO ONOMA ALA DEN BAZI GIA DESIMO O ANAPODOS
    EFXARISTO MR SOF RASOULIS PROEDROS PANKRITIOU ENOSIS CANADA KAI RADIOSTATHMOU WWW.ERAKRADIO.NET

    ReplyDelete
  3. Τι πρόεδρος λέτε κ Ρασούλη αφού Παγκρήτιος δεν υπάρχει από το 2015 Είστε πρόεδρος σε κάτι που δεν υπάρχει;
    Για διαβάστε:
    Corporation Number
    234542-1
    Corporate Name
    PANKRITIOS ENOSIS OF CANADA - ETHNARHIS VENIZELOS INC.
    Status
    Dissolved by Corporations Canada (s.222) on 2015-04-17
    Governing Legislation
    Canada Corporations Act - Part II - 1988-06-10
    Registered Office Address
    726 DE LIEGE ST W
    MONTREAL QC H3N 1A8
    Canada

    ReplyDelete
  4. «Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά να σου βγει το όνομα», λέει η σοφή παροιμία Σοφοκλή !!!

    ReplyDelete
  5. Δελτίο Τύπου

    Ανακοίνωση τύπου σχετικά με τον κ. Σοφοκλή Ρασούλη και τον ραδιοφωνικό του σταθμό ΕΡΑΚ.

    Ανακοίνωση τύπου προς τον Ελληνισμό του Τορόντο, Καναδά, Αμερικής, και απανταχού της γης.

    Ανακοίνωση Τύπου προς:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΑΝΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΝΤΑΡΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΤΑΒΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΝΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΛΑΒΑΛ, ΑΧΕΠΑ ΚΑΝΑΔΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΟ-ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΑΔΑ, Κ.Λ.Π

    Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο ο online ραδιοφωνικός σταθμός ERAK του κ. Σοφοκλή Ρασούλη (Phone: 416-271-3523) έχει αποσυνδεθεί και να ξεκαθαρίσουμε τις φήμες που μπορεί να κυκλοφορούν από τον κ. Ρασούλη ή άλλους.

    Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016, το YellowNet Marketing στο Τορόντο του Καναδά προσλήφθηκε από τον κ. Σοφοκλή Ρασούλη για να εκτελέσει εκτενείς εργασίες στο ηλεκτρονικό - διαδικτυακό του ραδιόφωνο, να το αναβαθμίσει ώστε να γίνει προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο από όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

    Ο κ. Ρασούλης ζήτησε επίσης νέο λογαριασμό φιλοξενίας για τον ραδιοφωνικό του σταθμό καθώς και νέο τεχνικό διαχειριστή. Σύμφωνα με τις εκθέσεις του και τα email που μας έστελνε ο κ. Ρσούλης, ο μέχρι τότε διαχειριστής του με το όνομα Magic Streams που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν είχε τα απαιτούμενα προσόντα για το απαιτούμενο έργο πληροφορικής και είχε θέματα με την αστυνομία.

    Ο κ. Ρασούλης παρουσίασε στο YellowNet Marketing την εικόνα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία και αξιόλογου ηγέτη στην Ελληνική κοινότητα του Τορόντο και του Καναδά.

    Ο κ. Ρασούλης προσέφερε μια μικρή προκαταβολή στο YellowNet για να αρχίσουν οι εργασίες. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε όπως είχε προγραμματιστεί, με καλή πίστη απο την εταιρία μας.

    Όταν η πληρωμή είχε συμφωνηθεί να καταβληθεί, ο κ. Ρασούλης απέφυγε την πληρωμή δίνοντας πολλές δικαιολογίες.


    Για παραπάνω από ένα χρόνο η εταιρία μας πρόσφερε κάποιες διαφορετικές εναλλακτικές επιλογές και ευκολίες πληρωμής στον κ. Σοφοκλή Ρασούλη για να μπορέσει ο κ. Σοφοκλής Ρασούλης να πληρώσει όπως είχε συμφωνήσει ότι θα έκανε.

    Ο κ. Ρασούλης όμως συνέχισε να αποφεύγει τις πληρωμές και κάθε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ενώ το ραδιόφωνο Erak ήταν σε απευθείας σύνδεση online συνέχεια, χωρίς καμία διακοπή με έξοδα της εταιρίας μας.

    Τότε, και αφού εξαντλήσαμε οποιαδήποτε πιθανή επιλογή με τον κ. Ρασούλη, δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά να παραπέμψουμε την υπόθεση στο δικαστήριο του Τορόντο.

    Το δικαστήριο του Οντάριο στην οδό Sheppard 47, East Toronto, Ontario M2N 5N1 εξέδωσε απόφαση στις 26 Σεπτεμβρίου 2017, διατάσσοντας τον κ. Σοφοκλή Ρασούλη να καταβάλει στην Yellow Net Marketing και Promotions Inc το ποσό των $ 4.743,10. Ο τόκος επί του μη καταβληθέντος ποσού συσσωρεύεται καθημερινά.

    Ο κ. Σοφοκλής Ρασούλης από τότε έχει καταδείξει πλήρη παραβίαση της δικαστικής απόφασης.

    Ο και επισήμως πλέον οφειλέτης κ. Σοφοκλής Ρασούλης αγνόησε όλες τις προσπάθειές μας για διευκόλυνση του, δημιουργώντας ψεύτικες ιστορίες για τον επικείμενο θάνατό του από καρκίνο σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ.

    Με αίτημα μας προς τον κ. Σοφοκλή Ρασούλη για πληροφορίες για την επαλήθευση των αιτημάτων του έτσι ώστε να τον διευκολύνουμε με τις πληρωμές που του επέβαλε το δικαστήριο, αρνήθηκε να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία.

    Κάποια στιγμή, ο κ. Ρασούλης ισχυρίστηκε ότι ήταν αποδέκτης πρόνοιας – welfare - απολαμβάνοντας παράλληλα τον εύπορο τρόπο ζωής στην ελληνική κοινότητα του Τορόντο.

    Ελπίζουμε ότι ο κ. Ρασούλης σύντομα θα συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου καταβάλλοντας πλήρως το χρέος του, και θα μας επιτρέψει να εγκαταστήσουμε ξανά τους δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς του στο διαδίκτυο!

    ReplyDelete