Search This Blog

Sunday, April 22, 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...


…Πολυδούλιος συνέχεια…

Συνεχίζει αγαπητέ αντίποδα , ο «κύριος» Πολυδούλης, γράφοντας ότι το νέο καταστατικό που παρουσίασε η νέα διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας, … «λέγει ότι θα μπορούν να γίνονται μέλη στην Ελληνική Κοινότητα και αυτοί οι βλάσφημοι άθεοι και οι άπιστοι και Μουσουλμάνοι και Μασόνοι και οι διάφοροι αιρετικοί, προτεστάντες, Ρωμαιοκαθολικοί και Δωδεκαθεΐτες και ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, αρκεί να είναι ελληνικής καταγωγής και να είναι τακτοποιημένοι οικονομικώς»…

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο «κύριος» Πολυδούλης θα βγάλει παγανιά τα μέλη του «Μ. Αθανασίου», τα οποία περιφερόμενα από καφενείο εις καφενείον, θα καταγράφουν τους υβρίζοντες τα θεία και θα τρέχουν να τους καρφώνουν στη Γραμματεία της Κοινότητας και στη συνέχεια στα …μητρώα της Μητρόπολης, η οποία, κατ’ αυτό τον τρόπο, θα δικαιολογήσει και τα 500 δολάρια που εισπράττει ημερησίως από την Κοινότητα, για τα …μητρώα της.! Θα μου πείτε βέβαια ότι το ημερήσιο πεντακοσάρικο προς τον μητροπολίτη, συμφωνήθηκε με τον πρόεδρο της 10ετίας κ. Μενεγάκη και ως εκ τούτου ο μητροπολίτης δεν (θα πρέπει να) ευθύνεται… Εντάξει, ο τότε πρόεδρος τα έταζε, αλλά ο μητροπολίτης γιατί τα δέχονταν αφού γνώριζε ότι χρήματα δεν υπάρχουν; Μάλιστα αυτές οι παλιές υποσχετικές της «λογίας» από τον κ. Μενεγάκη έμειναν υποσχέσεις λόγω έλλειψης χρημάτων και τις ξεπληρώνει η σημερινή διοίκηση η οποία έβαλε κάποια τάξη στα οικονομικά.!
(Με την ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι πριν πολλά χρόνια δημοσιεύτηκε ότι ο Σωτήριος ανήκει σε μια από τις παραπάνω αντιχριστιανικές οργανώσεις και μάλιστα σε πολύ υψηλό βαθμό, κάτι που ΠΟΤΕ δεν διαψεύστηκε…)
Θα τα ξαναπούμε… 

No comments:

Post a Comment