Search This Blog

Tuesday, December 6, 2011

Ακυρώθηκε η συνεδρίαση της Παρασκευής…

ΣΤΗΝ ακύρωση της συνεδρίασης  της προσεχούς Παρασκευής προχώρησε η παιδική χαρά, της Κοινότητας, για λόγους που μόνον αυτοί κι’ εμείς, γνωρίζουν και γνωρίζουμε….
Μάθετέ το λοιπόν κι’ εσείς ώστε να υπάρχουν και κάποιοι που σέβονται τον ομογενή που αγαπάει τον πολύπαθο Οργανισμό..! Είδαν, που λέτε, στην Γραμματεία της Κοινότητας ότι πολλοί, προσκείμενοι σ’ αυτή, σύμβουλοι, απάντησαν αρνητικά σε μια τέτοια συμμετοχή καθ’ ότι Παρασκευή βράδυ τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για οικογενειάρχες με αρχές, αποφάσισαν να την ακυρώσουν, μεταθέτοντάς την σε άλλη ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν καιρώ και αφού πρώτα συμφωνήσει η πλειοψηφία των προσκείμενων στον πρόεδρο και τον γραμματέα, συμβούλων.
Συμπερασματικά, λοιπόν, μπορούμε να πούμε σχεδόν με βεβαιότητα ότι θέλουν να φέρουν το νέο Καταστατικό ως πακέτο και να το «περάσουν» …νύχτα..!! Κούνια που τους κούναγε ! Λογαριάζουν χωρίς τον …ξενοδόχο. Δεν ξέρουν ότι ο Κακαγιάννης και η Σκουτάκη, μόνον όταν θέλουν μπορείς να τους κοροϊδέψεις….. Θα δούμε !!!

No comments:

Post a Comment