Search This Blog

Sunday, May 29, 2022

Μόντρεαλ - Εγκαίνια Εκλογικού Γραφείου


 


Σας περιμένουμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας γραφείου τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, 800 Jean-Talon Ouest( γωνία Jean-Talon και Outremont)

6 comments:

  1. Έχω μια αποκλειστική είδηση για τους αναγνώστες σας. Αύριο η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει ότι 11 υποψήφιοι στις εκλογές θα δουν την υποψηφιότητά τους να απορρίπτει. Είναι όλοι μέλη της ομάδας Τσούκα. Φαίνεται ότι είχαν την αίτησή τους υπογεγραμμένη από το ίδιο άτομο που δεν ήταν μέλος της κοινότητας. Κάθε αίτηση πρέπει να υπογράφεται από 2 μέλη της κοινότητας. Δεν έχουμε την πλήρη λίστα αλλά οι πηγές μας λένε ότι στη λίστα των αποκλεισμένων περιλαμβάνονται οι Παναγιώτα Τσιούτρα, Πέτρος Παπαγεωργίου, Γιώργος Πλέσσας, Νίκος Φούντας & Ηλίας Χονδρονικόλα. Ο Δρ Τσούκας μίλησε με τους δικηγόρους του για να ζητήσουν προσωρίνα μέτρων για δικαστή να επαναφέρει όλους αυτούς τους υποψηφίους. Πολλοί είναι χαρούμενοι για τον αποκλεισμό επειδή οι περισσότεροι από αυτούς ήταν υποστηρικτές του Εθνικού Κογκρέσου και της Χρυσής Αυγής. Άλλοι πιστεύουν ότι αυτό έγινε επίτηδες από τον Δρ Τσούκα για να απομακρύνει αυτούς τους ανεπιθύμητους ανθρώπους από την ομάδα του.

    Εάν ο δικαστής αποφασίσει ότι αυτοί οι υποψήφιοι αποκλείονται από τις εκλογές, τότε η εκστρατεία του Δρ Τσούκα θα τελειώσει. Ως αποτέλεσμα οι μόνες ομάδες που θα μείνουν θα είναι η ομάδα της Πράξης με επικεφαλής τον Χρήστο Σύρο και η ομάδα του Επισκόπου Ιάκωβου (ομάδα Ενότητα) με επικεφαλής τη Βούλα Νεοφώτιστου.

    Η εφορευτική επιτροπή συνειδητοποίησε επίσης ότι δύο από τους υποψηφίους των άλλων ομάδων έχουν ποινικό μητρώο. Δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με αυτούς τους υποψηφίους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όσοι έχουν ποινικό μητρώο δεν θα κοπούν είναι ευπρόσδεκτοι από την Ενότητα! Έχουν τα προσόντα!

      Delete
  2. Αυτό άκουσα και εγώ. Ήταν ο Παπαγεωργίου ο Δούρειος Ίππος που τα προκάλεσε όλα αυτά. Παραιτήθηκε από το ΔΣ της κοινότητας τον Ιανουάριο και εντάχθηκε στην ομάδα Τσούκα. Η ομάδα της Αναγέννησης έκανε το λάθος να εμπιστευτεί τον Παπαγεωργίου. Υπέγραψε τις μισές αιτήσεις για εκείνη την ομάδα και τώρα είναι όλες αποκλεισμένες. Ο Παπαγεωργίου δεν ήταν μέλος! Όλα αυτά ήταν προγραμματισμένα.
    Η ομάδα Πράξι ανησυχεί επίσης ότι μπορεί να έχει έναν Δούρειο Ίππο στην ομάδα της. Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Κατσαούνης & ο Παπαπάνος που παραιτήθηκαν από το ΔΣ και μετά εντάχθηκαν στην ομάδα του Χρήστου Σύρου .

    Ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος είναι εντυπωσιασμένος με τους Δούρειους Ίππους και έτσι έχει τον δικό του Δούρειο Ίππο στην ομάδα της κυρίας Νεοφώτιστου. Είναι ο Νίκος Ζαχαράκης που εργάζεται για την Αρχιεπισκοπή στο τμήμα νεολαίας της.

    ReplyDelete
  3. Την αποκλειστική είδηση να την βάλεις εκεί που ξέρεις. Ασχετε που δεν έχεις ιδέα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επιμένεις ρε συ ...μεγάλε, για την αποκλειστική, ότι πρέπει να τη βάλω εκεί που πρέπει; Διότι εκεί που "πρέπει" τη βάζουν ο Σωτήριος και οι παρατρεχάμενοί του, απ' ότι, όλοι σχεδόν, γνωρίζουμε... Ιάκωβε, μήπως τα σκ@τ@σες λίγο παραππάνω ώστε να χάσεις τελικά τον ...υπέρτιτλο του Αρχιεπίσκοπου; Σε πείραν όλοι μυρωδιά, χαζούλα.!!!

      Delete
  4. The Montreal Greek Times / Τα Ελληνικά Χρονικά του Μόντρεαλ
    1 Ιουνίου στις 6:42 π.μ. •
    Οι "ανώνυμοι" (εκ των έσω) τα έχουν ξεράσει όλα στα σχόλιά τους για τα βρόμικα παιχνίδια που παίζονται στις κοινοτικές εκλογές, με πρωταγωνιστές τους Δούρειους Ίππους οι οποίοι έχουν εισχωρήσει στις ομάδες. Δυστυχώς, το 95% των σχόλιον ισχύει. Από ότι φαίνεται το "Άγιο Πνεύμα" έχει τον έλεγχο της κατάστασης με καλοστημένες παγίδες...

    ReplyDelete