Search This Blog

Friday, June 3, 2022

Η εφημερίδα του Μόντρεαλ «Χρονικά» γράφει για τις κοινοτικές εκλογές και καταγγέλει:

 Αμφισβητείται η ακεραιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής.!!! 

Η διαδικασία των εκλογών ήδη άρχισε με διαφορετική προνομιακή μεταχείριση. Η Εφορευτική Επιτροπή της Κοινότητας κατόπιν παραλαβής των υποψηφιοτήτων εξέτασε και επέτρεψε σε ορισμένους που "γούσταρε" να διορθώσουν τεχνικά λάθη ώστε να συμμορφωθούν με το άρθρο 27.9, και σε ορισμένους που δεν γούσταρε δεν επέτρεψε να διορθωθούν τεχνικά λάθη προς συμμόρφωση του άρθρου 27.9, και απέρριψε τις υποψηφιότητες. Επίσης, ο υπάλληλος Γενικός Διευθυντής που παίρνει εντολές από το εκτελεστικό (και κατ' επέκταση από τους υποψηφίους άλλου  Συνδυασμού που αδικήθηκε) παρεμβάλει στην εφορευτική επιτροπή. Η ακεραιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής αμφισβητείται.

5 comments:

  1. Και μόνο το γεγονός ότι όλοι οι υποψήφιοι που βρίσκονται μπροστά στο συγκεκριμένο πρόβλημα της Εφορευτικής, προέρχονται οπό την ίδια ομάδα η οποία δεν είναι και η πιο ...αγαπημένη του αρχιεπίσκοπου και φυσικά του επίσκοπου, μπορώ άνετα να υποθέσω ότι έχουν βάλει το χεράκι τους, όπως κάνουν πάντα όπου δεν ελέγχουν τα πράματα όσο και όπως θέλουν. Την ευχή σας άγιοι πατέρες της Εκκλησίας μας, Σωτήριε - Ιάκωβε και λοιποί.....

    ReplyDelete
  2. Τώρα βρήκατε τον κατάλληλο να μας μάθει τους εσωτερικούς κανονισμούς. Τον Παπαδόπουλο.
    Έδεσε το βύσσινο.
    Παιδάκια. Όταν η εφορευτική σας δίνει προθεσμία. Και σας λέει την ώρα που κλείνουν οι πόρτες. Μη πάτε την τελευταία στιγμή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για διορθώσεις.
    Άκουσα τον Πλέσσα να λέει ότι η ημέρα λήγει στης 12 το βράδυ. Δηλαδή η εφορευτική έπρεπε να τους περιμένει ως τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Ακόμα δεν μπορεί να κατανοήσει τις ώρες εργασίας. Και ούτε γνωρίζει ότι το δουλεμπόριο καταργήθηκε πολλές δεκαετίες πριν.
    Το ότι και η εφορευτική είναι εθελοντές και εκλεγμένοι από γενική συνέλευση που η ομάδα τους είχε την πλειοψηφία. Και στην ουσία οι ίδιοι τους επέλεξαν. Αυτό το ξεχνούν. Για να περάσουν το μήνυμα ότι είναι αθώες περιστερές. Τώρα τι να σας πω; Σε τρία χρόνια θα έχετε πάλι την ευκαιρία. Αλλά κοιτάξτε να είστε μέλη. Γιατί οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Και δεν θα αλλάξουν για σας τους ανεύθυνους.

    ReplyDelete
  3. Όσο για το ανεύθυνους που γράφω στο παραπάνω. Αυτό δεν ισχύει για τον Τσούκα. Απλά τον κάψανε οι Ταλιμπάν.
    Το είχα ξαναγράψει. Αφού διάλεξε αυτούς του Εθνικού κογκρέσου. Έχει χάσει από χέρι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πρόβλημα διορθώθηκε πριν τη λήξη της προθεσμίας, και δεν χρειαζόταν να είναι εκεί τα άτομα της εφορευτικής μιας και οι αιτήσεις εξετάστηκαν την επόμενη μέρα. Άρα οι αιτήσεις είναι έγκυρες και απορροφήθηκαν αδίκως.

      Delete
  4. 11:16 Σε ποιόν παραδίδουν τις αιτήσεις, αν δεν είναι η εφορευτική εκεί; Και η προθεσμία είναι αυτή η εργάσιμη ώρα που καθορίζει η εφορευτική. Και όχι 12 τα μασάνυχτα. Και δεν κάνει να ρίχνετε το φταίξιμο σε άλλους. Παραδεχτείτε ότι κάνατε μια μεγάλη επιπολαιότητα. Και δεν φταίει ο Γιατρός. Οι διοργανωτές φταίνε. Που να τα προλάβει όλα ο άνθρωπος. Ακόμα και άτομα της εφορευτικής προσκείμενα στην ομάδα Αναγέννηση το παραδέχονται. Αυτό που λένε είναι, ας κάνανε μια εξερεύνηση εθελοντές είναι. Μόνο που δεν επιτρέπονται οι εξαιρέσεις, βάση το εσωτερικών κανονισμών. Κοιτάξτε να ηρεμήσετε τον γιατρό. Και μιλάω σοβαρά. Είναι κρίμα να πάθει κάτι.

    ReplyDelete