Search This Blog

Monday, January 31, 2022

Πώς μπορεί κάποιος Χριστιανός να βρεθεί στον Παράδεισο; Ιδού μερικές συμβουλές…

 


Συγχαρητήρια Αντίποδα. Δεν ξέρω πώς λαμβάνετε όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά γνωρίζετε τα πράγματα καλύτερα από τους περισσότερους κατοίκους του Μόντρεαλ. Σας στέλνω την απάντηση που έδωσε την προηγούμενη φορά που κάποιος τον κατηγόρησε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Στενοχωρήθηκε γιατί ένας ανώνυμος λασπολόγος τον κατηγόρησε ότι ήταν μέλος της ομάδας του Χονδρονικόλα. Μετά από 3 χρόνια όλοι ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζει ο κύριος Μανίκης. 

Δεν είμαστε χαζοί. Έχει παρατηρήσει ο κ. Μανίκης ότι ο Χονδρονικόλας είναι ο μόνος που δεν κάνει την προσευχή του στις Γενικές Συνελεύσεις; Γιατί αυτό? Ο Χονδρονικόλας είναι ακόμα καλός χριστιανός; Έκτοτε ο κ. Μανίκης έχει κάνει έρευνα για να δει αν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής; Παρακάτω είναι ένα ρεπορτάζ από το CBC όπου ο Χοντρονικόλας εμφανίστηκε στα 1:55 με ένα μαύρο μπλουζάκι - XA. Πότε θα σταματήσει ο κ. Μανίκης να κάνει το στρουθοκάμηλο και να καταλάβει ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής; Πότε θα σταματήσει να δημοσιεύει επιστολές στην εφημερίδα του που έγραψαν μέλη της Χρυσής Αυγής; ΝΤΡΟΠΗ. Σελίδα 36 https://view.flipdocs.com/?ID=10006125_459489 CBC: https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/montreal-chapter-of-golden-dawn-continues-to-stir-controversy-1.1202415 Ο κ. Μανίκης μας λέει επίσης ότι οι λασπολόγοι θα τιμωρηθούν με θάνατο για τις αμαρτίες τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να είσαι μέλος της Χρυσής Αυγής είναι προτιμότερο από το να είσαι ανώνυμος λασπολόγος. Ο κ. Μανίκης έχει ήδη τις διαβεβαιώσεις από τον Αρχιεπίσκοπο ότι θα πάει στον παράδεισο. Δεν έχει τίποτα να ανησυχεί γιατί ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Όλες οι μαλακίες, η παραπληροφόρηση & η προπαγάνδα δεν μπορούν να θεωρηθούν ως λασπολογία. Οι υπόλοιποι από εμάς πρέπει να ανησυχούμε κάθε μέρα αν θα πάμε στον παράδεισο. Μπορεί ο κ. Μανίκης να μας πει πώς θα τιμωρήσει ο παΤΕΡΑΣ μας τον Αντίποδα για όλες τις ανώνυμες ειδήσεις στο blog του; Θα πάει στον παράδεισο σαν τον κύριο Μανίκη; Μου φαίνεται ότι το blog του είναι πιο κατατοπιστικό από οποιαδήποτε ελληνική εφημερίδα στον Καναδά. Επιπλέον, μου φαίνεται ότι το 90% των πληροφοριών που δίνονται είναι πραγματικότητα. Φαίνεται ότι το 90% των εφημερίδων είναι το αντίθετο, Είναι γεμάτες βλακείες και κουτσομπολιό.

2 comments:

  1. Barman...Ας μη ξεγελιόμαστε. Τα μέσα ενημέρωσης της παροικίας κοιτάζουν αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον τους. Όλα στράφηκαν εναντίον κάθε διοίκησης της ΕΚΜΜ Γιατί από το 2004 και μετά η Κοινότητα σταμάτησε να τα στηρίζει οικονομικά. Πριν από το 2004 η διοίκηση Κατσάμπανη τους μοίραζε+$180.000 δολάρια περίπου τον χρόνο. Ορισμένα από αυτά φτάσαν να πέρνουν πάνω από 35.000 χιλιάδες τον χρόνο. Υπόψη. Η τότε 180 χιλιάδες αντίστοιχουν με πάνω από μισό εκατομμύριο σημερινό. Αναπολούν εκείνες τις εποχές. Και προσπαθούν να ανεβάσουν κάποια διοίκησης που θα τους ξαναδίνει αυτό το επίδομα ( χαράτσι) Δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι πέρασε η εποχή τους. Θα σβήσουν όσο και αν χτυπιούνται. Είναι σαν να χτυπάς έναν ψόφιο Γάιδαρος να σηκωθεί. Οι καινούργιες γενεές δεν διαβάζουν εφημερίδες. Δεν ασχολούνται με ραδιόφωνα που τα διευθύνουν ανειδίκευτοι χαζοβιόλιδες. Μέσο του κινητού τους βρίσκουν όποια πληροφορία θέλουν.
    Διαβάζεις μια Ελληνική εφημερίδες του Μόντρεαλ και γράφει αυτά που διάβασες στο διαδίκτυο πριν δύο εβδομάδες. Όλα copy paste. Και θέλουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο το πώς πρέπει να διοικήται η Κοινότητα. Λες και αυτούς ψήφισαν τα μέλη. Τους κόπηκαν τα 17 τελευταία χρόνια οι δεκάδες χιλιάδες δολλάρια ( μπουναμάς ) που πέρναν κάθε χρόνο, και έχουν σκυλιάσει.

    ReplyDelete