Search This Blog

Monday, January 24, 2022

Άρχισε - και συνεχίζει – τις επισκέψεις του, στα καινούρια αποΚΤΗΜΑΤΑ του Φαναρίου.!!!

 


Μαζί με τις άλλες του υποχρεώσεις (βρρρρ), ΔΕΝ παραμελεί καθόλου τις επισκέψεις και επιθεωρήσεις του, στα νέα από-κτήμτα του τουρκοκρατούμενου Φαναριού, ο επί καναδικής Γης …αντιπρόσωπος του πατριάρχη Βοθρολομαίου, αλητήριος Σωτήρης. Παραπροχθές στην Αγ. Ειρήνη, προχθές στον αηΓιάννη και χθες στον Δημήτριο τον μυροβλύτη.! Οι πιστοί, μάλιστα, απ’ ότι λένε παρευρεθέντες, φρόντισαν να απέχουν της κυριακάτικης ποσευχής, ώστε να βοηθήσουν τον …πατέρα τους να καμαρώσει το νέο του απόΚΤΗΜΑ.! Ναι, ένα από αυτά που του παρέδωσαν, διχως ντροπή, με την ένοχη συμφωνία Καραντώνη και την υπογραφή της από τον τελευταίο πρόεδρο Αρτεμάκη.

Σε όσους τυχόν διαφωνούν ως προς τον χαρακτηρισμό της συμφωνίας ως «ένοχη», δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στα αρχεία των έντυπων ή ηλεκτρονικών ΜΜΕ και να παρουσιάσουν έστω μια τόση δα δηλωσούλα, πρώην ή νυν υπεύθυνου, που να διαψεύδει ή απλά να αρνείται, έστω και το παραμικρό από όσα τους καταλογίζονται προφορικά ή γραπτά, από ομογενείς της πόλης μας. Γιατί ακολουθούν το ..δόγμα Σωτηρίου ο οποίος ΔΕΝ απαντά ποτέ και σε κανέναν, από τα χίλια μύρια που του καταλογίζουν όλα αυτά τα χρόνια, εκατοντάδες επώνυμοι και ανώνυμοι ομογενείς μας; Μέχρι και αυτή του την συμπεριφορά αντέγραψαν και ιδιοποιήθηκαν, τα καθάρματα;

 Έχουν δόση αλήθειας, βρε υψηλά ιστάμενοι τενεκέδες, οι κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία, ότι αξιόλογος ομογενής αρθρογράφος, ζήτησε κάποιες λεπτομερείς πληροφορίες για τα τελευταία γεγονότα και σεις τον …γράψατε κανονικά στα …χαμπέρια σας παραπέμποντας το αίτημά του στις καλένδες; ΝΤΡΟΠΗ σας, - αν αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές,- κουφάλες του κερατά… Θα περιμενουμε σχόλιά σας, αγαπητοί αναγνώστες και τα ξαναλεμε…

8 comments:

  1. Είναι πραγματικότητα πως μας έχουν γραμμενους όλους στα παλιά τους τα παπούτσια, όλα αυτά τα γαιδούρια που τους εκλέγαμε αρχηγούς μας όλα αυτά τα χρόνια από την εποχή Μενεγάκη. Και αν έτρεχαν πίσω αό έναν σοβαρό θρησκευτικό ηγέτη, ας πάει στο διάολο, αλλά αυτοί τρέχουν πίσω από το Σωτήριο που έχει τη σκέψη του μόνο στα χρήματα και τις πουστιές για να τα κονομάει. Μιλάμε για σίχαμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ντροπιαστικό ξεπούλημα της Κοινότητας από τον πρώην Πρόεδρο Αρτεμάκη έγινε με τις πλάτες του παροικιακού τύπου και της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης που αποτελείτο από τους Καραντώνη, Σκουτάκη και Φαναρά.
      Και το κακό συνεχίζεται. Η τωρινή Πρόεδρος της Κοινότητας δεν απαντά στις κατηγορίες για την παράνομη σύγκρουση συμφερόντων συμβούλων της Κοινότητας που πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες δολλάρια από την Κοινότητα που δήθεν υπηρετούν.
      Η τωρινή Πρόεδρος αρνείται ακόμα, παρανομώντας βάβαια, να δώσει το έγγραφο της επίσημης συμφωνίας ξεπουλήματος της Κοινότητας προς την Αρχιεπισκοπή.
      Ο Αρτεμάκης είχε συνένοχους τα παροικιακά μέσα τύφλωσης που είχαν κρύψει τη κατάλληλη εποχή πριν τη Γενική Συνέλευση ότι ακόμα υπόγραψαν να πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για τη λογία προς τοην Αρχιεπισκοπή, μαζί με τη νεα σημαντική αύξηση του ετήσιου ποσού.
      Οι αθλιότητες κρύβονται και συνεχίζονται. Σε μια χώρα δικαίου, ο καθένας θα ανταμειφθεί κατά τα έργα του.

      Delete
    2. Που είδαν την νέα αρχή στη Κοινότητα Τορόντο οι παροικιακές της συμφοράς? Ζουν σε άνα ροζ συννεφάκι. Τι δημοσιογραφικό έλεγχο έκαναν τα προηγούμενα χρόνια? Τι ερωτήσεις κάνουν τώρα για τις νέες καταγγελίες και την νέα καταστροφική πορεία? Ποιό είναι το ενδιαφέρον τους για την κακοδιοίκηση και τις παρανομίες? Δεν αφήνουν λίγο την Ουκρανία και να ασχοληθούν σοβαρότερα με την παροικία?

      Delete
  2. Δια το ότι ο αγ. Δημήτριος ήταν άδειος από πιστούς, έστω και με την παρουσία του Σωτήριου δεν σας λέει κάτι; Εγώ βλέπω πάντως μια απομάκρυνση του κόσμου από τις εκκλησίες μας και νομίζω ότι έπαιξε κάποιο ρόλο και η παράδοσήτους στον Σωτήρη! Σωστά τους τα ψέλνεις αλλά οι πουλημένοι δεν ντρέπονται. Τους αρκεί να πετύχουν το στ΄χο τους ο οποιος θα βγει κάποια μέρα στον αφρό, να είναι σίγουροι!

    ReplyDelete
  3. https://www.arbormemorial.ca/scott-mississauga/obituaries/constantinos-tolias/19206 Read between the lines. He committed suicide because he could no longer live with the abuse he had endured in his life by men of the cloth, including the fact neither of his parents believed him. Sotirios did not contact police because he feared the infamous USB stick would go public. Who knows? The twin may come around and make that USB public.

    ReplyDelete
  4. Οι δίδυμοι γίνανε χρυσοί ολυμπιονίκες στο τρέξιμο και στον κρυφτούλι και πήραν εξαφανιζόλ σε μεγάλη δόση και μην τον είδατε τον παναή. Ακριβώς για αυτό και οι κυβερνήτες μας υπογράψανε την κατάπτυστη συμφωνία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυο σφαλιάρες και ένα ηλεκτρονικό στικάκι, ξέρεις πόσα λεφτά κοστίζουν; Αλλά σάμπως τα ξόδεψε από την τσέπη του ο Σωτηράκης; Αν η υπόθεση ήταν διαφορετική, δε νομίζεις ότι θα καλούσαν την αστυνομία;

      Delete
  5. Το χιόνι εκρυστάλωσε, ξερός βοριάς σφυρίζει,

    κι εχάσαμε τη ζέστη μας και τον περίπατό μας,

    το λάδι και το βούτυρο από το κρύο πήζει,

    τουλάχιστον να έπηζε και λίγο το μυαλό μας!

    Αν ειμπορούσε το μυαλό και του Ρωμηού να πήξει,

    να το καλό, που ήθελε το χιόνι να μας δείξει.

    Γιώργος Σουρής

    ReplyDelete