Search This Blog

Saturday, January 29, 2022

Πέρσι …ψόφησε, φέτος βρώμησε κυρ Δημητράκη.!!!

 Απολαύστε σχόλιο περί Τελίδη, Μανίκη, Παπαδόπουλο και -το κερασάκι στην τούρτα- Σωτηρούλα…


Στις 29 Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκε στον Αντίποδα, «άρθρο» με τίτλο, «Σχόλια αναγνωστών μας από Μόντρεαλ, για την Κοινότητα και τα εκεί Μ.Μ.Ε.!!!»,

 το οποίο, …ανακάλυψε και αναδημοσίευσε, ένα μήνα αργότερα, ο φίλος Δημήτρης Παπαδόπουλος από το Μόντρεαλ.

Ως απάντηση, στην αναδημοσίευση αυτή, λάβαμε σχόλιο  ανώνυμου αναγνώστη μας, το οποίο και σας παρουσιάζουμε για μια καλύτερη, υποθέτουμε, ενημέρωσή όσων ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα.

Γράφει, λοιπον, ο ανώνυμος σχολιαστής:

Αυτό το άρθρο είναι λίγο παλιό αλλά ο Ψυχοπαθής Παπαδόπουλος το ανέφερε σήμερα στη σελίδα του στο FB. Λέει ότι το άρθρο μιλάει για την άχρηστη εφημερίδα του. Το άρθρο μιλάει για τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με εκείνον τον ηλίθιο τον Σωτήρη και δεν αναφέρεται πουθενά η εφημερίδα του. Το μήνυμα άρεσε "like" σε μια άλλη ψυχοπαθή, τη Σούλα Τελλίδη. Μπορεί η κυρία Τελλίδη να μας πει πού πήγαν τα χρήματα για το κτίριο της Ορθόδοξης Φωνής αφού έλαβε την προμήθεια για την πώληση του κτιρίου; Όλοι θα ήθελαν να ακούσουν πόσα έλαβε από το κτίριο της Εστίας για διαφημίσεις. Λίγη διαφάνεια παρακαλώ; Μπορεί επίσης η κυρία Τελλίδη να μας πει γιατί ο κ. Σύρρος αρνείται να εμφανιστεί στην ηλίθια ραδιοφωνική της εκπομπή; Ίσως συνειδητοποιεί ότι δεν χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν την ακεραιότητα και την ηθική του Χίτλερ. Το 2019 αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεγάλοι υποστηρικτές της κυρίας Κουτράκη. Ένα μήνα μετά τις εκλογές κήρυξαν τον πόλεμο κατά της κυρίας Κουτράκη. Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις φίλους με ψυχοπαθείς. Θα στραφούν εναντίον σας ανά πάσα στιγμή, ειδικά όταν ο Αρχιεπίσκοπος σας δώσει εντολή να το κάνετε. Ο Σύρρος δεν χρειάζεται βοήθεια από άχρηστα σκουπίδια. Πρέπει να είναι πιο έξυπνοι όπως κάνει ο κ. Μανίκης. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μανίκης υποστηρίζει τη Φιλική Εταιρεία. Αύριο στη σελίδα 35 της εφημερίδας του θα στηρίξει την αντιπολίτευση για να μην φαίνεται προφανές ότι ουσιαστικά υποστηρίζει την ομάδα της Φιλικής Εταιρείας. Ίσως ο κ. Μανίκης αντί να λέει βλακείες για τη διαφάνεια, να τους ζητήσει να πουν το Πάτερ ἡμῶν. Θα είναι αύριο στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σούλας. Ίσως θα έπρεπε να μας πουν Πάτερ ἡμῶν στη ραδιοφωνική συνέντευξη για να αντιληφθούν όλοι ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος χρειάζεται τέτοιου είδους ανθρώπους, αν θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Χρόνια τώρα ο κ. Μανίκης και ο ομογαλακτός του κ. Καρύδης απολαμβάνουν να λένε πόσο έχει αυξηθεί το χρέος της ΕΚΜΜ. Από τα τελευταία οικονομικά τους αποτελέσματα το χρέος έχει μειωθεί κατά 3,5 εκατομμύρια $. Γιατί δεν μας το αναφέρουν αυτό αντί να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για διαφάνεια που δεν ενδιαφέρεται κανένας; Θα κοιτάξουν ποτέ αυτοί οι άχρηστοι δημοσιογράφοι τη διαφάνεια του Αρχιεπισκόπου για να γελάσουν λίγο οι πέτρες; 

12 comments:

  1. Ακούω ότι η κυρία Τελίδη εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το όνομα του πρώην ...κλπ, κλπ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μήπως είναι ...λίγο περισσότερο προσωπικά πράγματα αυτά και ΔΕΝ ενδιαφέρουν κανέναν, εκτός από κάποιες κουτσομπόλες;

      Delete
    2. Μάλλον έχεις δίκιο αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι μιλάνε κυρίως για κοτσομπολιό στο πρόγραμμά τους. Πάντα ακούμε για ηλίθιες θεωρίες συνωμοσίας για το Covid και για προσωπικές επιθέσεις σε ανθρώπους στην παροικία μας. Παρατήρησε κανείς άλλος πώς διάβαζαν στον αέρα SMS από ανώνυμους, όταν για χρόνια δεν ανακοίνωναν ποτέ τον αριθμό του κινητού τους στον αέρα; Σε ό,τι με αφορά, τα ανώνυμα νέα που μας δίνουν είναι παρόμοια με αυτά που κάνει ο Αντίποδας στο blog του. Το πιο πρόσφατο κουτσομπολιό που ανακοινώνουν σχετίζεται με τον πρώην Ταμία της κοινότητας όταν υποστηρίζουν ότι έχει μετακομίσει στο Βανκούβερ. Μας λένε ότι πρέπει να παραιτηθεί και να δώσει τη θέση του στο ΔΣ σε έναν από τους επιλαχόντες της ομάδας τους. Ο πρώην Ταμίας είναι παντρεμένος με τη δασκάλα του εγγονού μου, την κυρία Κατερίνη, στο σχολείο Σωκράτης στη Νότια Ακτή του Μόντρεαλ. Στο ίδιο σχολείο πηγαίνουν και τα παιδιά τους. Ο πρώην Ταμίας είναι λογιστής και έχει μερικούς πελάτες στο Βανκούβερ. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ζει ακόμα στο Μόντρεαλ και τον είδα αυτό το μήνα στο σχολείο. Τα κοτσοβολιώτικα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι έχει μετακομίσει στο Βανκούβερ κάτι που δεν ισχύει. Ό,τι κοτσομπολιό κάνουν στους άλλους, μπορούμε να το κάνουμε σε αυτούς τους ανήθικους δημοσιογράφους μέχρι να αλλάξουν συμπεριφορά. Αυτά είναι βρώμικα παιχνίδια από τον Αρχιεπίσκοπο και ό,τι κάνουν θα το ανταποδώσουμε.

      Delete
    3. Ανταποδώστε ό,τι θέλετε, σε ό,σους και ό,ποιους νομίζετε, αγαπητέ, αρκεί μόνο να μην αναφέρεστε σε προσωπικά ΄ή οικογενειακά ζητήματα επώνυμων ομογενών, όσο εσείς διατηρείτε την ανωνυμία σας...

      Delete
  2. Barman... Είναι η πρώτη φορά που γράφω ανώνυμα. Δεν το συνηθίζω να κρύβομαι. Και ούτε ως ανώνυμος θα επιδοθώ σε κουτσομπολιά. Με την ευκαιρία που άκουσα σήμερα τον κύριο Κανελλάκη σύμβουλο της ΕΚΜΜ Να μιλάει στον ραδιοφωνικό σταθμό CFMB με τον κύριο και την κυρία Τελίδη, για το περίφημο εξώδικο. Με ευτό το εξώδικο ζητούν από το συμβούλιο το απουσιολογιο για να δουν πόσοι σύμβουλοι έλειψαν αδικαιολόγητα πάνω από τρεις συνεχείς συνεδριάσεις ΔΣ. Αυτό που παρέλειψε να αναφερθεί ο κύριος Κανελλάκης είναι ότι έχει ο ίδιος πέντε αδικαιολόγητες συνεχείς απουσίες. Όσο για τα υπόλοιπα που ζητούν σ' αυτό το εξώδικο. Είναι όλα γραμμένα και αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΕΚΜΜ. Και όχι μόνον οι ίδιοι αλλά και όλη η παροικία έχει πρόσβαση να τα διαβάσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι, να 'χουμε να λέμε.
    Παρ' όλα αυτά όμως. Ο κύριος Κανελλάκης συγχωρείται. Είναι καινούριος σύμβουλος και επιτρέπονται τα λάθη.
    Του εύχομαι να αποκτήσει την εμπειρία χωρίς να ακούει αυτούς που ακούει, γιατί εκτίθεται.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το άλλο παιδί σε συνέντευξη σήμερα στο CFMB ήταν στην Οτάβα με τους φορτηγατζήδες. Αυτό το άτομο είναι γνωστός διοργανωτής της Χρυσής Αυγής του Μόντρεαλ. Έκανε ρεζίλι τον ελληνισμό σήμερα όταν εμφανίστηκε σε ένα μνημείο προς τιμήν των Καναδών στρατιωτών που πέθαναν. Είχε μαζί του μια ναζιστική σημαία και είμαι σίγουρος ότι πολλοί αναγνώρισαν τη μικρή ελληνική σημαία στο χειμωνιάτικο παλτό του. Η εικόνα κυκλοφόρησε σε πολλά μέσα ενημέρωσης. ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κανείς στην κοινότητα δεν θέλει οι υπόλοιποι να ενταχθούν στο ΔΣ. Δεν προκαλεί έκπληξη επίσης ότι η Φιλική Εταιρεία δεν έχει συμπεριλάβει κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα της. Να βρουν κάποια ενορία και να ψάξουν για Διαφάνεια εκεί. Κανείς δεν τους θέλει εδώ.

      https://twitter.com/kinsellawarren/status/1487536665262444555/photo/1

      Delete
    2. Ξέρεις εσυ απο αυτά… Η παροικία λέει : Θέλει η πουτανα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει … σου πάει γάντι. Γιατί γράφεις ανώνυμα αφού όλοι ξέρουμε ότι είσαι η φραγκόκοτα. Τραβά να τα πείς αλλού αυτά.

      Delete
    3. Γιατί δεν το λες και σε μας το όνομα αυτού του παλιόπαιδου που κρύβεται, ώστε να μαθαίνουμε κι' εμείς κάποια πράγματα; Εντάξει, αυτή είναι πουτάνα, αλλα μήπως το έχεις και συ το χούϊ της, μιας και κρύβεις το δικό σου; Σε μια απλη λογική σκέψη αναφέρωμε η οποία λέει: Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι... (ή μήπως το μπουζούκι είναι αστυνομικός;)

      Delete
  3. Όλοι όσοι βρίσκονται στην διοίκηση της κοινότητας της Μόντρεαλης είναι ταυτισμένοι νάρκισσοι. Δεν γνωρίζουν που πάνε τα τέσσερα και όμως θέλουν να διοικούν έναν οργανισμό με 17 εκατ. προϋπολογισμό. Όλοι απουσιάζουν απο τα ΔΣ και κανείς δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για τον τίτλο. ΟΛΟΙ είναι λαμόγια …

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι' αυτό το σχόλιο κάποια πουτάνα θα (πρέπει να) το έγραψε, αφού αποκαλεί επώνυμους, όπως είναι τα μέλη του Δ Σ. της Κοινότητας, λαμόγια, μη τολμώντας όμως να βάλει το ονοματάκι της… Τι ωραία.! Κάποιοι άνθρωποι με αρχές αλλά δίχως, όμως, το υποκοριστικό τους...

      Delete
  4. Barman...Νομίζω ότι χάνετε όλοι. Κατηγορείτε τους άλλους που γράφουν ανώνυμα την στιγμή που κι εσείς γράφετε ανώνυμα. Και μη τα βάζεις με την φραγγόκοτα, γελοίε. Δεν τα έγραψε αυτή. Κοίτα την δικιά σου που έγινε σαν Κούβας με χερούλια, ασημάζευτο σακκί. Όσο για το άτομο σου είσαι για κλάματα. Οι κολλητοί σου το λένε. Από λύπη σου συμπαραστέκονται. Άντε, ψάξε να βρεις κανέναν ξεπεσμένο πολιτικό του πρώην ΠΑΣΟΚ να φωτογραφηθεί. Αυτό μόνο σου έμεινε. Τα σέβη μου. Αντιπρόεδρος. Μαλακίσκο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς που υπάρχει και ο κ. αντιπρόεδρος, ο Μαλάκίσκος και γελάει λίγο το χειλάκι μας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, μεγάλε, ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε κανέναν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία μας. Το ότι ο Αντιπρόεδρος ο Μαλακίσκος, κατηγορεί τον Μπάρμαν για κάποια πράγματα, εμένα με βρίσκει σύμφωνο αφού δεν αναφέρει ονόματα, έστω και αν είναι για κλάματα! Τώρα, αν πίσω από όλο αυτό τον λίβελο κρύβεται κάποιος Δημητράκης ή Χριστάκης, ή έστω ο Δρ. ο Κωστάκης, εμένα τι με νοιαζει; Αυτοί είναι που δεν ντρέπονται κι' όχι εγώ. Νίκος Π.

      Delete