Search This Blog

Sunday, November 20, 2022

Έφυγε από τη Ζωή ο ομογενής μας Νίκος Νικολαΐδης

 




Την τελευταία του πνοή άφησε, την π. Πέμπτη, στις 10 το βράδυ, σε Νοσοκομείο του Τορόντο, ένας καλιτέχνης της κιθάρας, τραγουδιστής, και καλός φίλος εκατοντάδων ομογενών, ο Νίκος Νικαλαΐδης.

Ο Νίκος, έζησε τα 52 από τα 87 χρόνια της ζωής του, στην πόλη του Τορόντο, όπου πρόσφερε το καλιτεχνικό ταλέντο του, μέσα στις Μπουάτ όπου εργάστηκε και φυσικά μέσα από διάφορες άλλες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικών  οργανισμών και συλλόγων της ομογένειας, όπου προσέφερε αφιλοκερδώς τον χρόνο και το ταλέντο του.

Αξέχαστες θα μείνουν στη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων του Τορόντο οι πολύχρονες παρουσίες του, με τους μόνυμους σχεδόν συνεργάτες του, τον κιθαρίστα Νίκο Τσίγκο και τον καλιτέχνη στο μπουζούκι, Κοσμά Μαρινάτο, με τη συνοδεία, φυσικά, των μελοδικών φωνών τους, με τις οποίες πλαισίοναν τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια...

Η τελετή για το λαϊκό προσκύνημα και τον αποχαιρετισμό του Νικολαΐδη, θα γίνει στο Heritage Funeral Home, την προσεχή Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 4 – 8 μ.μ.

Στα παιδιά του Μαρία και Χρήστο, απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας, και ευχόμαστε η Μνήμη του να είναι Αιώνια...



2 comments:

  1. Το τρίο που, κατά τη γνώμη μου, αγαπήθηκε περισότερο από οτιδήποτε άλλο, στην παροικία μας και όχι μόνο. Δεξιά ο εκλιπών Νίκος.Νικολαΐδης, στο κέντρο ο Κοσμάς Μαρινάτος και αριστερά ο Νίκος Τσίγκος. Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας να κλαίς, ειδικά τώρα με την ...αποχώρηση του ενός εξ' αυτών, του πολυαγαπημένου μας Νίκου. Αιωνία η μνήμη σου αξέχαστε φίλε μας...

    ReplyDelete
  2. Όλοι μας τον γνωρίσαμε, όλοι μας τον αγαπήσαμε και όλοι μας θα τον θυμόμαστε με αγάπη. Μας χάρισε ατελείωτες ώρες χαράς και γλεντιού. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να τον θυμάται με αγάπη και με όλα όσα τους άφησε.
    Γιάννης Πύργος.

    ReplyDelete