Search This Blog

Friday, August 19, 2022

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντά την ομογένεια στο Μόντρεαλ

3 comments:

  1. Μου επιτρέπεται να ρωτήσω τα χρονικά του Μόντρεαλ, αν ξέρουν, ποιος 'ηταν ο λόγος που ο κ. Ανδρουλάκης επισκεύτηκε το Μόντρεαλ μόνον και όχι και το Τορόντο, αφού κι' εμείς είμαστε μια μεγάλη παροικία και θα θέλαμε να τον γνωρίσομε από κοντά. Είναι αλήθεια ότι δεν τον δέχτηκαν οι αρμόδιοι της οργάνωσης εδώ; Κάτι τέτοιο άκουσα και θα ήθελα την πραγματική αλήθεια, και αν βέβαια τον ρότησε κάποιος δημοσιογράφος εκεί στο Μόντρεαλ. Ελπίζω Αντίποδα να μας πεις αν πάρεις απάντηση από κάποιον! Ευχαριστώ..

    ReplyDelete
  2. Σαν υποψήφιος σύμβουλος, έμαθα ανεπίσημα ότι ήταν στο πρόγραμα να επισκευτεί και το Τορόντο αλλά όταν έμαθε ότι δεν υπάρχουν σοβαρά σχολεία, αναθεώρησε την επίσκεψη. Το ημερίσιο του είπαν ότι είναι καθάρά μαγαζάκι του Αρχιεπίσκοπου ο οποίος και εισπράζει τα κέρδη απ'ο τα πανάκρηβα δίδακτρα και το άλλο έχασε τη σοβαρότητα όταν πιάστηκαν οι δάκαλοι να μοιράζους στους μαθητές τις απαντήσεις στα ερωτήματα για την ελληνομάθεια!! Δεν είμαι σίγουρος για όλα αλλά αυτά ανέφεραν κάποιοι σχολικοί παράγοντες εδώ. Άν μάθω κάτι άλλολ θα σας το πω.

    ReplyDelete
  3. Η βρώμα πάντως που κυκλοφόρησε ότι ήρθε δήθεν για να βολέψει τα παιδιά, δεν μπορεί να αληθεύει, αφού ο γιός (τους) είναι μόλις δέκα χρονών και από σύμφωνο συμβίωσης. Αν τώρα ήρθε να ρωτήσει ειδικά τον Σωτήριο, για κάποια θρησκευτικά θέματα ως προς την τακτοποίηση του, δεν μας αφορά καθόλου. Στο τέλος, έχει παρακολούθηση τηλεφώνου και μερικά πράματα δεν λέγονται. Εαν τώρα ο ιεράρχης τα έκανε βούκινο σαν κουτσομπόλα, τι να κάνω; Οι σοβαροί ρωτούν πρώτα πριν κάνουν τις παπαριές τους!

    ReplyDelete